עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    את ט"ו באב חגגנו עם גיוורץ של בנימינה

    28/7/18 10:59
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2018-07-28 10:59:16
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ יקבי בנימינה, גיוורצטרמינר ]

    יין חדש של יקב בנימינה

    בלו בנימינה גוורצטרמינר 2016

     

    ''

     

    בעיצומו של קיץ 2018 משיק יקב בנימינה את בלו בנימינה, יין לבן חצי יבש על טהרת ענבי הגוורצטרמינר אשר עברו תהליך עדין ומבוקר מהרגע בו נבצרו בבציר לילי, דרך תהליכי תסיסה והצללות במיכלי הנירוסטה ועד רגע כניסתם אל תוך בקבוק יפיפה העשוי זכוכית כחולה בעל תווית מהודרת. 
    *  מומלץ לשתות את היין צונן.

     

    סגנון: יין לבן חצי יבש

    צבע: קש לימון

    אף: ארומטי פרחוני. מאפיינים טרופיים טיפוסיים כמו ליצ'י וכן ניחוחות אשכולית אדומה טרייה.

    חך: היין בעל מתיקות קלה מאוזנת היטב עם חמיצות מרעננת ומפגין פירותיות עשירה בטעמים עם סיומת מרעננת.

    איזור גידול: צפון הנגב

    תהליך ייצור היין: הענבים נבצרו בבציר לילי והועברו מיידית להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. לאחר מכן הועבר התירוש לשיקוע במיכלי נירוסטה למשך הלילה. לאחר השיקוע הועבר התירוש להתססה בטמפרטורה של כ-16 מעלות, המשיך לשפיות והצללות וכן קיבל תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים וכך נוצר הבלנד הסופי שהועבר לתהליך הבקבוק.

    המלצת הגשה: בלו בנימינה מצוין להגשה לצד מנות פתיחה עדינות, סלטים טריים וכן מנות פיקנטיות ואסיאתיות.

    מחיר לצרכן:

    39 ש״ח

    3 בק׳ ב- 100ש״ח

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "את ט"ו באב חגגנו עם גיוורץ של בנימינה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "את ט"ו באב חגגנו עם גיוורץ של בנימינה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה