עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ארוחת החג האגדית של גיתי זמיר - סדנה בשר ועוד במטבח של מאיר השמן

    13/3/14 14:03
    0
    דרג את התוכן:
    2014-03-16 00:19:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

    גיתי זמיר הוא קצב ומסעדן מיתולוגי, שמקום מושבו בטירה.

     

    עוד כשקראתי עליו ב"בייגלה", התעוררו אצלי חלומות של בשר. היום סוף כל סוף פגשתי את האיש, ובלשון המעטה – לא התאכזבתי - האיש אוהב בשר ומבין בבשר, חבל על הזמן.

     

    גיתי יגיע למטבח של מאיר השמן ביום ו' 21.3, ויעביר לנו סדנה שבה יבשל (בהשתתפות פעילה של הנוכחים) ארוחת חג נהדרת!

     

    בתפריט:

    טאג'ין צוואר טלה עם פירות יבשים ואגוזים

    פילה עגל ממולא

    סטייק פרגית עם בטטות ואגוזים

    חזרת לבנה ואדומה

    דג ממולא

    כבד קצוץ

    מרק עוף עם קניידלך

     

    לא בכל שבוע אנחנו זוכים לסדנה כזאת!

    הרשמו ובואו!

    בואו לאכול בשר כמו שרק הטובים שבטובים יודעים להכין. בואו לתרום לילדי בת ים הנזקקים לקראת חג הפסח.

     

    סדנה עם גיתי זמיר – ארוחת חג הפסח, יום ששי, 21.3.14 בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, רח' דניאל 67ב, בת ים

    מחיר הסדנה: 225 ₪ (לאור עלות חומרי הגלם)

     

    למידע נוסף והרשמה: www.fatmeir.com

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ארוחת החג האגדית של גיתי זמיר - סדנה בשר ועוד במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    14/3/14 16:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-03-14 16:01:38
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    אני לא מבינה את התערובת המוצגת פה: או שזו פניה לתורמים פוטנציאליים או שזו פניה לאנשים שרוצים ללמוד לבשל משהו?

    אם המטרה היא להתרים - למה צריך לערב בעניין גם סדנה להכנת מזון?

    לא היה עדיף לתרום גם את המזון או שוויו לטובת הילדים הנזקקים?

    15/3/14 14:50
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-03-15 14:50:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אנחנו מקיימים סדנאות בישול כדי לגייס כסף לתפעול המטבח. השפים מעבירים את הסדנאות בהתנדבות, וחלקם (כמו גיתי) גם תורמים את חומרי הגלם. התשלום של המשתתפים בסדנאות, שהוא גבוה מעלות חומרי הגלם, משמש לקנית מצרכי מזון למטבח, תשלום ארנונה, חשמל, נקיון וכו'. האנשים שמגיעים לסדנאות מגיעים בדרך כלל מתוך אהבת הבישול, אבל אני רוצה לחשוב שהם גם מודעים למטרה הטובה שלשמה אנו מגייסים את הכסף. המטבח פועל כולו בהתנדבות - איש אינו מקבל משכורת או הוצאות (למעט הוצאות רכישת מצרכים למטבח). אשמח אם תבואי לאחת הסדנאות כדי להתרשם במו עיניך. דרך אגב, נשמח גם לקבל תרומות מאנשים שאינם מעונינים בסדנאות.
    15/3/14 15:22
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-03-15 15:22:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הבהרה: זה לא שאני כופרת בתרומתו של גיתי או של מי מהעוסקים במלאכה - אדרבא ואדרבא, ואני גם יודעת שזו לא פעם ראשונה או יחידה. [וכן, אני גם יודעת שאני נתפסת כמוזרה כשאני חושבת שלא צריך לכרוך את עניין התרומה למטרה שאנשים בחרו לתרום לה - עם תמורה כלשהי אחרת שהם מצפים לקבל בעד התרומה].

    16/3/14 00:19
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-03-16 00:19:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    הייתי שמח אילו אנשים היו פשוט תורמים למטבח. אני חושב שהפעילות של המטבח ראויה, ונכון לתרום לה. לצערי לא זה המצב, ואנחנו זקוקים לתרומות שמגויסות באמצעות הסדנאות. דרך אגב - הנושא די מקובל. רוב השפים שתורמים לנו את הסדנאות עורכים סדנאות גם לטובת גופים אחרים.


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ארוחת החג האגדית של גיתי זמיר - סדנה בשר ועוד במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה