עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יפן זה לא רק סושי – סדנה יפנית עם השף טל כהן במטבח של מאיר השמן

    22/2/14 07:35
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2014-02-22 07:35:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

    שלא תחשבו אף לרגע שאני מזלזל בסושי - ממש ההיפך, אבל לפעמים רוצים להכיר גם טעמים אחרים.


    אז הנה ההזדמנות: ב-7 למרץ יעביר טל כהן סדנה יפנית, שאמנם אינה כוללת סושי, אבל כולה מנות טעימות, צבעוניות וקלות להכנה בבית (!)

     

    ''

     

    טל התחיל את הקריירה הקולינרית שלו כסו-שף אצל השף שי עשהאל ("מבשלים חוויה"), תוך העברת סדנאות באופן עצמאי בכל רחבי הארץ.

    בגיל 24 התחיל את לימודיו האקדמאיים בפול בוקוז בליון, צרפת. עבר סטאז' במסעדות 3 כוכבי מישלן, והיה עוזרו האישי של נשיא איגוד הקונדיטורים של צרפת.

    בילדותו בילה טל מספר שנים ביפן, ומאז הוא קשור קשר אמיץ למטבח היפני. אפשר להוציא את הילד מיפן, אבל מסתבר שאי אפשר להוציא את יפן מנפשו של הילד. לאחרונה ייעץ טל בהקמת מסעדת מצויה ברמת גן.

     

    בסדנה נלמד להכין את המנות הבאות:

    סלט וואקמה עם מלפפונים ירוקים, אטריות שעועית שקופות וטונה אדומה בקראסט תבלינים.

     

    סלט עוף יפני עם כרוב לבן, גזר, מקלות בצל ירוק, בוטנים קלויים ורצועות חזה עוף עם רוטב מיונז יפני, המבוסס על בצל טחון.

     

    סשימי סלמון וארוגולה עם ספייסי מיונז ותחמיץ יוז'ו

     

    מדליוני סלמון עם טריאקי על אורז יפני עגול ובוטנים

     

    טאטאקי פילה בקר עם סלסה של פלפלים אדומים, בצל וג'ינג'ר עם רוטב סויה יוז'ו

     

    מרק מיסו לבן עם דאשי, נצרי ירק וטופו

     

    7 למרץ בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, רח' דניאל 67ב' בת ים.

    מחיר הסדנה 200 ₪

    להרשמה ומידע על הסדנאות: www.fatmeir.com

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יפן זה לא רק סושי – סדנה יפנית עם השף טל כהן במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יפן זה לא רק סושי – סדנה יפנית עם השף טל כהן במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה