עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רינת אגרנט
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    *e
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יאססססו הילה ועוד חדשות טובות – סדנאות במטבח של מאיר השמן

    30/12/13 21:10
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2013-12-30 21:10:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

    ב-17 לינואר, הילה אלפרט תשתף אותנו בחוויות (הקולינריות(!)) מהחופשה שלה ביוון.

     

    נוסטלגיה לא תהיה שם. מה שיהיה זה אוכל יווני מעולה, אוזו והמון שמחה.

    בתוכנית:

    סלט לחם עם גבינת המאירי

    ממרח פול ירוק בשמן זית צעיר

    קלמרי על יוגורט וקורנאייקי

    כדורי בשר בלימון בלווית ממרח שקדים ושום

    ולקינוח - אורז בחלב עם מרק הדרים.

     

    סדנה יוונית כיפית עם הילה אלפרט: 17 לינואר 2014 בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, ברחוב דניאל 67ב', בת ים. מחיר הסדנה: 200 ₪.

    להרשמה: www.fatmeir.com

     

    ב-24 לינואר יחזור אבנר לסקין למטבח בסדנת חורף ים-תיכונית.

    אבנר, שהיה השף המייסד של ביקס הבלתי נשכחת, אופה מחונן, סופר שכתב המון ספרי בישול מצליחים (באמריקה!), והעביר כמה סדנאות מצוינות במטבח, יבוא למטבח עם סו-שפית מפתיעה, ויביא לנו את המנות הנהדרות הבאות:

    מרק עגבניות עם לחם (מנה איטלקית מטריפה)

    סלט ירקות של חורף

    ריזוטו ירוק

    פסטה עם דלעת אפויה וגבינה כחולה

    ספרייבס טלה עם תפוחי אדמה קרועים

    עוגיות שוקולד צ׳יפ ללא ביצים

    טראפלס שוקולד וברנדי .

     

    סדנת חורף בים התיכון עם אבנר לסקין: 24 בינואר 2014 בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, ברחוב דניאל 67ב', בת ים.

    מחיר הסדנה: 200 ₪.

    להרשמה: www.fatmeir.com

     

    ב-7 לפברואר יעביר קובי מזרחי סדנת טאפאס דגים.

    קובי מצטיין במנות קלות להכנה, טעימות בטירוף, בעלות שאינה גורמת לפשיטת רגל,המוגשות בצורה משעשעת. בקיצור – אמן האירוח. קובי הוא גם מדריך מעולה ומצטיין בידע רחב במגוון טכניקות ומוצרים.

     

    פירוט המנות יפורסם בהמשך.

     

    סדנת דגים עם קובי מזרחי 7 בפברואר 2014 בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, ברחוב דניאל 67ב', בת ים.

    מחיר הסדנה: 200 ₪.

    להרשמה: www.fatmeir.com

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יאססססו הילה ועוד חדשות טובות – סדנאות במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יאססססו הילה ועוד חדשות טובות – סדנאות במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה