עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    קייטרינג לאירועים - צבעים מתוקים

    בלוג בו אפרסם מתכונים מעניינים, טיפים לעריכת אירועים מעניינים ועוד...

    פוסטים אחרונים

    טנסי / ממפיס / אוכל / טיפ על אוכל

    2 תגובות   יום שבת, 14/12/13, 09:38

    מנה המתאימה לאירוע קוקטיל .

    אנו בצבעים מתוקים משלבים אותה עם קובית דלעת צרובה, או באירועי עמדות בו אנו פורסים אותה אל מול עיני האורח ומגישים על מצע של ריזוטו פיטריות, וכמובן גם באירועי מיזנונים כגון בר מצווה וקייטרינג לחתונה, בהם היא מוגשת בשלמותה.

    חזה עוף בקייג'ון

    שיטת עבודה נכונה, ושימת דגשים נכונה, תהפוך מנה זו לעסיסית ואיכותית.

    חומרים לקייג'ון

    במטחנת תבלינים, או בחנות תבלינים הטוחנת את התערובת במקום, טוחנים:

    • 50 ג' פפריקה מתוקה.
    • 5 ג' פפריקה מעושנת.
    • 10 ג' זירעי כוסברה.
    • 10 ג' זירעי שומר.
    • 5 ג' זירעי כמון.
    • 5 ג' זירעי קימל.
    • 2 גרגרי הל.
    • 2 ג' אגוז מוסקט.
    • 2 ג' פלפל שאטה (או יותר על פי חיבתכם לחריף).


    אופן ההכנה

    1. מפרידים את פרפר חזה העוף לשני חזים, מנקים בכל שאיר שומן או ריקמה, ומנתקים את הפילה.
    2.  פורסים על השולחן נייר אלומניום, ועליו נייר אפייה.
    3.  ממליחים ומפלפלים את החזים, ומניחים להתקרר לא במקרר, למשך של 10 דקות. לאחר מכן טובלים בתוך תערובת התבלינים עד שהחזים נעטפים לחלוטין, ומניחים אותם על נייר האפיה.
    4. יוצקים כפית אחת של שמן זית, וסוגרים את נייר האפיה בתחילה, ואחר כך את נייר האלומניום.
    5. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
    6. מכניסים את החזים העטופים בתנור למשך של 14 ד', מכבים את התנור ומשאירים את החזים לכ-5 דקות נוספות.

    להגשה
    אפשר לפרוס דק, חם או קר, אפשר להגישו שלם או בתוך כריך.

    מומלץ להוסיף כוס יין לבן חצי יבש, צונן ואיכותי. 

    בתאבון!

     נשמח לקבל תגובות על המתכון!

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        15/1/14 18:09:

      תודה רבה חוה את מזמנת לאתר של הקייטרינג לצפות בעוד מתכונים

        14/12/13 09:58:

      בטוחה שטעים:)

      ביקורות נוספות

      עדיין לא התפרסמו פוסטים בבלוג הזה.

      ארכיון

      פרופיל

      תוםרוזנברג
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין