עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    הטרקלין ביסטרו בשר ויין בארוחה מהסרטים

    9 תגובות   יום שלישי, 29/6/10, 08:17

     

    לפעמים אני חושב שיש לי סוג של קיבעון במסעדות, אני תמיד אלך לטרקלין, למאראבו, ולצערי פורלין נעלמה מהמפה. אולם מי שיעשה חיפוש ימצא אין ספור כתבות שלי על המסעדות.

     

    אבל בדיוק ההפך מכך היא הטרקלין, כאן לא תמצא את המלה" קיבעון" יוסי בן אודיס עושה כל הזמן מבצעים ושינויים ומתאים את עצמו לרוח הזמן. בטרקלין ביסטרו בשר ויין לא משעמם אף רגע.

    כך יוסי הכין את עצמו לתקופת המונדיאל,  ( נכון כולם עושים מבצעי בירה) אבל לא בא לנו לראות כדורגל באוכל!

    הרעיון היה לאסוף כמה שיותר סרטי אוכל, ולבחור מכל סרט מנה ולהגיש אותה כאשר ברקע מוקרן הסרט. למען האמת עזרתי קצת והקמתי קבוצה בפייסבוק בה התווספו קטעי יו טיוב לסרטי אוכל והמעטפה לארוחה הלכה ונבנתה. איך אומר יוסי: צריך ליצור את החומר שאיש לא יצר קודם. כעת נותר רק התוכן - הארוחה

     

     

     

    הארוחה מהסרטים בטרקלין מלווה בהקרנה על מסך ענק תוך מתן הסברים מאיזי, אשר סיים לימודי משחק בבית צבי ואף שיחק בהצגה בהבימה.

     

    על המסך משתקפת לנו דמותו של מבקר המסעדות מהסרט רטטוי ובעוד יוסי מסביר על בחירת היין לאירוע, קברנה מרלו של יקב מאונטנס, לא מוכר לי. היין נמזג דרך וונטורי שמרענן אותו.

     

    מגש עם ברוקסטות הונח על השולחן, היה שם חציל קלוי , פטה כבדים ןברזואלה ועלי בייבי רעננים מאוד. איזי החל בהסברים על הסרט הראשון שנצפה בו:

    דרכים צדדיות (2004)

    http://www.youtube.com/watch?v=YS9ocP6FNvM

    הסרט הזה נותן את הביטוי ליין ואיך מתייחסים אליו, פתאום אחרי שאתה צופה בסרט אתה קולט שיש סוגי גפן שמניבים יינות שונים. והיין הלך נהדר עם המגש השני של הברוקסטות

     

    לצידי בארוחה ישבה הבורגנית מאלנבי, אמנם את הרכב שלה היא נעלה לעמוד אבל יש לה סטייל וחן אישי רב, תענוג היה לאכול לצידה.

     

    מכאן עברנו לגרמניה 2001

    הסרט המטבח של מרטה

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=iuMSn8PBqTM&feature=player_embedded

     

    מרטה מפגינה מצוינות ומקצוענות אולם מה שקורה כאשר היא שוכחת את לינה האחיינית שעברה לאחריותה, בבית הספר. הפיצוי של בישול בבית על ידי קולגה לא אהוד מדהים. אז בואו לראות איך זה לבשל עם מריו.

    שווה צפייה

     

    המנה שהוגשה היא אנטיפסטי ירקות, היו שם פטריות  שמפיניון וירדן, כרובית, גזר וקישוא וגם בטטה ואפילו עגבניות שרי ושתי קוביות פטה.

    ליד זה הגישו לנו גלילות חצילים ממולאות גבינת עיזים. יאמי!

    תוך מבטים לסרט ולאוכל הבנתי עד כמה יוסי הוא ממציא, הארוחה מהסרטים מתחילה למצוא חן בעיני. שני החדרים הפרטיים מלאים ובמסעדה איזה שמונה זוגות.

     

    שוב מתחלף הסרט על המסך, הפעם זה ג'ולי וג'וליה

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=BBUA3cgKQdQ&feature=player_embedded

     

     

     

     

     

    זוכרים שבסרט ג'וליה לומדת להכין ביצים, ואת ג'ולי מכינה ביצה עלומה, אז זהו זו ההזדמנות של

    השף של יוסי להוכיח את עצמו.משה יוחנן מכין לנו תערובת פטריות מדהימה מפטריות יער, שמפיניון וכמהין, שבבי פרמזן,ועל זה הוא מניח ביצה עלומה שהבורגנית פוצעת אותה והצהוב ניגר. מנה נהדרת ואתם יודעים מה? תכינו בבית לאורחים או פנקו את עצמכם.

     

    עכשיו זו שעת מבקר המסעדות ואני יושב שם עם העט והפנקס רושם ומצלם ומרגיש שכעת העיניים אולי מופנות אלי. לעולם אל תסתובב לאחור אני משנן לעצמי ומביט במבקר ובתגובתו עת הוא מגלה שעכברוש הכין לו את הרטטוי שהזכיר לו את בית אמא.

     

    הסרט הוא כמובן רטטוי

    http://www.youtube.com/watch?v=c3sBBRxDAqk&feature=related

     

     

    כן רטטוי זו המנה הבאה, הוא מוגש בתוך קישוא עגול ולצידו מניפת חזה אווז רך וטעים במרינדה של ציר בקר ויין פורט, שהוכן על ידי משה יוחנן במעשנה החדשה שהם רכשו. מנה קלאסה.

     

    קטע קישור של החמישייה הקאמרית על פלצנות שבשמות המנות.

     

    גם הסרט על חמודי וחמודי מהמסעדה הערבית של "ארץ נהדרת" מוקרן

     

    ואולי פספסתי משהו יחד עם גבעת חלפון

     

    אבל הנה שהגיעה כעת יכולה להסיח את הדעת מכל סרט או הרצאה.

    מדובר במנת הדגל של המסעדה: סינטה לצלייה עצמית על חלוק נחל.

    הבורגנית לא הכירה את המנה ונהנתה מאד, איך לא?  כשהכרתי למרינה את המנה הזו היא קנתה כרטיסיה לטרקלין...

    הטעמים עם העשן, המלח האטלנטי והצ'ימיצ'ורי אדירים. נכון זו לא מנה זולה ( נדמה לי 96 ₪)

    אבל החוויה שווה.

     

    השעה כבר מאוחרת אנחנו כשלש שעות כאן ומה יכול לעורר את החושים מחד והרגיע את התשוקות מאידך? אם לא ניחשתם, שוקולד

    הסרט האחרון הוא שוקולד

    http://www.youtube.com/watch?v=zX4onA_eKds&feature=related

     

     

     

    הבורגנית אומרת שהרבה יותר מעניין ג'וני דיפ, אבל איזי מסביר לנו את גלגולה של האישה עם הילדה ומשקה השוקולד לעיירה השמרנית

    בסתר ליבי רציתי לקוות שהבורגנית לא אוהבת טראפלס, אולם היא אהבה, אהבה מאוד את הטראפלס שהוגשו ובמיוחד את הנוסחה המיוחדת עם הצ'ילי.

     

    סיום לערב נפלא, חוויה מהסרטים

    גילוי נאות: הייתי אורח המקום

    אולי יש עוד מקום פנוי ביום 6.7 ו 7.7 אולי למוצ"ש

    אל תגידו שלא אמרתי.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (9)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/7/10 10:06:
      גם אני נכבשתי בקסמה של מנת הסינטה על חלוקי נחל. לא כל המנות היו שוות ברמתן, אבל המקום בהחלט אופציה ראויה ונעימה מאד לבילוי.
      כן גם השירות שם מצויין.
        11/7/10 18:49:
      שכנעת אותי !
        30/6/10 22:52:
      מה עם קצת ביקורות על אוכל אסייאתי?
        30/6/10 22:47:
      ביקורת מדהימה !
        30/6/10 15:03:
      ידידי, טוב שציינת את ה"גילוי נאות". נראה לי שאם הייתי יכול לקבל כל-זאת בלי חשבון, אז הייתי די מאושר באותו יום. חבל שלא ציינת מחירים. אייך אנשים ידעו כמה תוכניות חסכון לשבור????? ואולי צריך גם קרן השתלמות? ... ואולי לא. אי אפשר לקבל אמת מידה. (חוץ מהסינטה) איזה בירות נמזגות שם? האם יש בירות חיטה? מה המחיר ל 1/2 ליטר? יש שם בר? מה מדיניות העישון? אני מחפש מקומות משובחים ללא עישון. לא כאלה שמכבים אחרי שאני מבקש/דורש והופך ל"אויב העם". הבנת ת'ראש?
        30/6/10 13:53:
      מקום נפלא, טעים ויצירתי. ונראה לי שהפוסט שלך רק מדגים עד כמה.
        29/6/10 20:03:


      איך לא הזמנת אותי לזה ? איך ?

      נקרא ונראה נפלא !!!!

       

        29/6/10 09:13:
      אהבתי :-)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין