עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מאראבו - אושר זה לא רק שם של מלצרית

    10 תגובות   יום שבת, 24/4/10, 10:30

     

    מסעדת מאראבו- את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק

     

    בעקבות הפעילות שלי עם עמותת מתא"ן והקשר שנוצר עם נגנית הקלרינט מיכל, החלטתי להשיב לה בארוחה במאראבו, היא מפנקת אותנו במוסיקה שזה מה שהיא יודעת ואני באוכל, כל אחד בתחומו.

    הגענו למאראבו בשעה שמונה בערב, בדיוק לשעת החושך בכדור הארץ, רומנטי, אולי אבל קשה לצלם או לקרוא תפריטים.

    את התפריטים קיבלנו ממלצרית צעירה ומוכשרת שהותירה בנו רושם כביר, אושר זה שמה. אושר הסבירה לנו על המנות ועל הספיישלים ובא לך להתעלף רק מהתיאורים.

    אני מניח שאנחנו ולפחות אני ידעתי על מנה אחת לפחות שהיא חובה, ניוקי כמהין.

    אבל רצינו גם פטה כבדי עוף.

    אושר אמרה שקודם אוכלים את הפטה ורק אחר כך את הניוקי כי אחרי הניוקי כל מנה תהיה בלתי אפשרית.

    התחלנו עם פטה כבדי עוף, סלט ירוק, מוגש עם טוסט בריוש במרכז, קונפיטורת נקטרינות ושומשום. מנה שהעיניים נעצמות ממנה. 48( ₪)

     פטה

    ניוקי בקרם כמהין ,עם "קוקי סנט ז'אק", פטריות שמפניון ופרמזן, אי אפשר בלי המנה הזו. נכון מגישים לך צלחת גדולה ובתוכה גומה עמוקה בה שוכנים הניוקים הנימוחים שהציתו אושר רב. (54 ₪)

    * עובדה היא שלא חשוב איזה תפריטים יתחלפו במסעדה, חורף אביב קיץ, המנה הזו תישאר תמיד

    ניוקי כמהין

    את המנות ליווה יין הבית: טמפריניו שיראז של וולטאו (24 ₪)

    לאחר התלבטות על המנות העיקריות החלטנו לשלב בין מנה את מתוך העיקריות

    ( היקרות יותר) ואחת מבין מנות הביניים שמאפשרות לך במחיר סביר לטעום ממעשה ידיו של שף יואב בר.

    צלעות טלה על קרם סלרי פטרוזיליה ולפת ומעל ירקות שורש (גזר ארטישוק ירושלמי ואספרגוס ) על כל זה רוטב דמי גלס מדהים. ההגשה עצמה מעידה על יד מקצועית בהכנה וניקוי הצלעות מכל השומנים המיותרים.אם לא ברור לכם זו מנה שאוכלים בידיים , נכון? על המנה הזו יכולתי לקרוא לפוסט: אושר זה לא רק שם של מלצרית. 128( ₪)

     צלעות

    אושר

    המנה השנייה שבחרנו הייתה:

    מדליון פילה בקר 110 גרם, על פסטה פפרדלה, פטריות יער,פרוצ'יני יבשות,פטריות ירדן, שמפניון ופורטבלו. ציר בקר אספרסו ופטריות עם סילאן שאסור לאבד טיפה ממנו, תבקשו עוד לחם! ( 88 ₪)

    לכו על המנה הזו אני אומר לכם, היא כל כך עשירה, גדולה וטעימה שחבל"ז.

     מדליון פילה

    כמובן שבזמן הארוחה השף יואב בר התארח בשולחן וכך גם חיים עמשלום. השיחות היו מעניינות ובעיקר דיברנו על אוכל ומסעדות. וכן גם ביקרנו במטבח.

    מיכל ויואב

    אני במטבח 

    אם צלעות טלה עושות לה את זה מסתבר שהאמפליטודה של האושר גוברת עם הקינוחים:

    טקסטורת שוקולד שכבות של פאדג', מוס נוגט, טראפלס לואיזה, גנש וגלידת שוקולד, המנה עברה שינוי ולטובה מהפעם האחרונה שטעמתי ממנה. העיצוב שלה מעולה והטעם חלום. מיכל התענגה על הקינוח ואם אתם לא מאמינים תביטו בצילום. הבחירה הייתה מעולה. 45( ₪)

     מיכל ושוקולד

    אני הזמנתי קינוח שונה לחלוטין, רציתי לנסות משהו שונה, משהו שיאיר לי את הדרך של יואב ולכן הזמנתי:

    טארט טאטן אגסים, אגסים בקרמל וגלידת לואיזה. עם כל ביס פנטזתי על חווה נוגסת בפרי גן העדן בין אם הוא היה תפוח או אגס. אני רגיל לטארט טאטן בו הבצק תופס חלק ניכר מהמנה ואילו כאן הוא היה אי שם מתחת לפרי כאילו נמס בין בפלחים ועדיין הוא מורגש בפריכותו העדינה. 46( ₪)

    אני והטארט טאטן 

    כשיצאנו כולנו להתאוורר במרפסת מיכל אמרה " גברים באים והולכים האוכל נשאר לעד"

     את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק

    ואני אומר לכם על מאראבו " את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק".

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: Penny Lane 2010-04-24 12:01:04


      איפה האוכל נשאר לעד? על התחת?

       

      יש גם כאלה שמשמינים לבטן ולידיים, תלוי כאילו מה הגנטיקה. אבל באופן כללי, מומלץ להשאיר אוכל בצלחת.

      צטט: Penny Lane 2010-04-24 12:21:40

      צטט: ששת שצ 2010-04-24 12:13:45

      תשאלי את מיכל, אני אוכל המון ויש לי תחת קטן

      מאידך הבטן שלי לא קטנה.

      ואם לנסות לחשוב ברצינות נניח הטעם של הקוקי סן ז'אק תמיד ישאר לי הזיכרון שלו כמט הניוקי

       

       

      אני לא יודעת מה ההעדפות של מיכל במיטה, אבל בהקשר הזה יש עוד טעמים שנשארים.

       

       שמעתי שיש מסעדת בוטיק חדשה בהרברט סמואל, שמגישה נויוקי בקציפת חלמונים מוקרמת באוליו ופוטפיורי זרעי-שור. הטעם סמיך ומר, אבל נשאר ונשאר.

        27/4/10 23:40:

      צטט: פרופ' אחבארון 2010-04-27 18:11:51

      אוהב לקרוא את הביקורות המפרגנות שלך.

      מאראבו היא המסעדה היחידה ברמה הזו שהייתי ואמשיך לבוא

       

        27/4/10 18:11:
      אוהב לקרוא את הביקורות המפרגנות שלך.
        26/4/10 19:22:

      צטט: מרינצ'קה 2010-04-25 18:13:13

      התגובה שלי היא : אין תגובה

      או יותר נכון:

      התגובה שלי היא: אני לא רוצה להגיב

      או יותר נכון:

      התגובה שלי היא: למה בכלל אני צריכה להגיב

      או יותר נכון:

      אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

       

       


      כל אחת רוצה אבל זו לא ארוחה זולה ונגמר לי הקרדיט ועוד
        25/4/10 18:13:

      התגובה שלי היא : אין תגובה

       

      או יותר נכון:

       

      התגובה שלי היא: אני לא רוצה להגיב

       

      או יותר נכון:

       

      התגובה שלי היא: למה בכלל אני צריכה להגיב

       

      או יותר נכון:

       

      אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

       

       

        24/4/10 17:23:

      אני תמיד העדפתי גברים כמובן

      אבל שוב- האוכל תמיד מספק חוויה נצחית!

      ששת תודה רבה על החוויה הנהדרת! מחכה לחוויות נוספות

       

        24/4/10 12:21:

      צטט: ששת שצ 2010-04-24 12:13:45

      צטט: Penny Lane 2010-04-24 12:01:04


      איפה האוכל נשאר לעד? על התחת?

      תשאלי את מיכל, אני אוכל המון ויש לי תחת קטן

      מאידך הבטן שלי לא קטנה.

      ואם לנסות לחשוב ברצינות נניח הטעם של הקוקי סן ז'אק תמיד ישאר לי הזיכרון שלו כמט הניוקי

       

       

      אני לא יודעת מה ההעדפות של מיכל במיטה, אבל בהקשר הזה יש עוד טעמים שנשארים.

        24/4/10 12:13:

      צטט: Penny Lane 2010-04-24 12:01:04


      איפה האוכל נשאר לעד? על התחת?

      תשאלי את מיכל, אני אוכל המון ויש לי תחת קטן

      מאידך הבטן שלי לא קטנה.

      ואם לנסות לחשוב ברצינות נניח הטעם של הקוקי סן ז'אק תמיד ישאר לי הזיכרון שלו כמט הניוקי

       

        24/4/10 12:01:

      איפה האוכל נשאר לעד? על התחת?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין