עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סלט רוסטביף

    0 תגובות   יום ראשון, 4/12/16, 13:39

    סלט רוסטביף 

     

    באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת כדיתא

     

    ''

     

    צילום: אילן גוטמן

    מרכיבים  :

     

    סינטה  לרוסטביף

    מבחר עלים ירוקים

    רצועות גזר

    רצועות פלפלים

    נבטים בצל סגול

    נתחי רוסטביף

    ויניגרט עשבי תיבול

    שברי אגוזי פקאן מסוכרים

     

    אופן הכנה:

    רוסטביף

    נתבל את הסינטה בשמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס תימין ורוזמרין

    נצרוב על הפלנצ' ה מכול הצדדים ונכניס לתנור בחום של 170 מעלות עד כדי דרגת מדיום

    נצנן ונכניס למקרר לאחר שהנתח נהיה קשיח בעזרת סכין נפרוס דק דק

     

    רוטב

    3 כפות דבש 2 לימונים ללא קליפה חופן עלי נענע חופן בזיליקום וחופן פטרוזיליה 2כפות חרדל

    מלח פלפל בבלנדר ותוך כדי זילוף של 1.5 ליטר שמן זית מעורב ונוסיף כ חצי כוס חומץ 

    בקערת ערבוב נניח את הירקות החסה נערבב היטב בעדינות נתבל בויניגרט ונניח מעל את נתחי הסינטה ונפזר מעל פקאן מסוכר

     

     

    בתיאבון! 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון