עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    קלתיות עגבנייה צלויה

    0 תגובות   יום ראשון, 16/8/15, 14:47

     

    משתמשים בבצק שמרים לפוקצ'ה או פיצה

     

     

    ''

     

    2.25 כוסות קמח לפוקצה

    כוס מים חמימים

    4 כפיות שמרית או כף שמרים יבשים

    4 כפיות משפר אפיה

    רבע כפית סוכר

    5 כפות שמן זית

    מכינים בצק, מתפיחים פעמיים ולשים וקורצים עיגולים.

     

     

    מכינים בתנור עגבניות צלויות:

    10 עגבניות בשלות, חתוכות לחצאים

    4 שיני שום, קלופות ופרוסות

    2 ענפי טימין

    2 כפות סוכר חום

    2 כפות מלח גס

    1 כף פלפל שחור

    150 מ"ל שמן זית

    חופן עלי זעתר מופרדים מהגבעול

     

    ''

     

    מניחים את העגבניות החצויות בתבנית אפיה, כשהעור שלהן כלפי מטה. מפזרים שום פרוס, מלח גס, פלפל שחור, סוכר חום, ענפי טימין וכ 100 מ"ל שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 140 מעלות לכ 3 שעות או עד שהעגבניות מתרככות לגמרי. ומאבדות כ 25% מגודלן. מוציאים מהתנור ומצננים אותן.

     

     

    מכניסים את עיגולי הבצק משומנות בשמן זית – הקלתית לתנור אופים 10 דקות פותחים ומניחים על כל עיגול חצי עגבנייה צלויה  כמה דקות ומפזרים שבבי פרמזן ( פתיתי גבינת גבע-פרמזן), מוציאים ומגישים מיד.

     

    ''

     

     המתכון דורש מעט נסיון ומיומנות בהנחת העגבניה על הבצק

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון