עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    עגבניות אפויות עם פסטו וגבינת עיזים

    0 תגובות   יום שישי , 24/7/15, 10:59

     

    ''

    המרכיבים ל 4 מנות

     

    10 עגבניות בשלות, חתוכות לחצאים

    4 שיני שום, קלופות ופרוסות

    2 ענפי טימין

    2 כפות סוכר חום

    2 כפות מלח גס

    1 כף פלפל שחור

    150 מ"ל שמן זית

    200 גר' גבינת עיזים

    פסטו כוסברה\ פטרוזיליה ונענע\ אחר

     

     

    אופן ההכנה:

    מניחים את העגבניות החצויות בתבנית אפיה, כשהעור שלהן כלפי מטה. מפזרים שום פרוס, מלח גס, פלפל שחור, סוכר חום, ענפי טימין וכ 100 מ"ל שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 140 מעלות לכ 3 שעות או עד שהעגבניות מתרככות לגמרי. ומאבדות כ 25% מגודלן. מוציאים מהתנור ומצננים אותן.

    לאחר שהעגבניות הגיעו לטמפ' חדר מועכים קמעה. מסדרים על צלחת. יוצקים שמן זית ומלח.

    מניחים במרכז כל חצי עגבניה כפית מחוקה של פסטו פטרוזיליה ונענע, או כוסברה ועליה טבעת של גבינת עיזים

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון