עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    חומוס אסלי חמסה – להכין לבד

    0 תגובות   יום רביעי, 1/7/15, 14:26

    ''

    אתם מכירים את זה שאתם פותחים את המקרר והחומוס הטרי שקניתם תמול שלשום מקולקל? או שהחומוס האחר שמלא חומרי שימור נגמר. כל אחד מכיר.

    אבל לא כל אחד מכיר את החומוס שהיה לנו בשנות החמישים אולי השישים, חומוס "תלמה" בקופסאות שימורים.

    בואו נחבר את שני המצבים האלו לחומוס גולמי שמכינים כמו שמכינים טחינה גולמית, פשוט מוסיפים מים לימון ומערבבים, אפשר להוסיף תבלינים אבל לא מוכרחים, אפשר שמן זית כתית טהור טעים כמו בחומוסיות, פטרוזיליה. לא להוסיף מלח, ולהוציא פיתה ולנגב.

    אז אם לא היה משהו כזה, כעת יש.

    ניסיתי, הכנתי טעמתי וניגבתי.

     

    ''

     

    חומוס חמסה הינו חומוס גולמי ואיכותי, להכנה ביתית קלה ומהירה ובטעם מעולה. חומוס "חמסה" נולד מתוך הגעגוע לחומוס אסלי של פעם, במרקם גרגרי וללא חומרים משמרים. על ידי הכנה פשוטה וקלה, הכוללת הוספת מים ותיבול "לפי הרגש", מתקבל חומוס אסלי טעים.

     

    חומוס "חמסה" מהווה פיתרון מצוין לצריכה אישית בכריך מפנק או בצלחת ניגוב חגיגית לאירוח משפחה וחברים.

     

    לשמור מחוץ למקרר במקום קריר ויבש. מנה מוכנה יש לשמור בכלי סגור במקרר עד יומיים.

     

    ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות

     

    לקנות או לא לקנות , לאהוב או לא, טוב שיש פיתרון כזה בבית.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון