עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    עוגיות חמאה וגוג'י בר

    0 תגובות   יום שבת, 17/1/15, 17:11

     

    קיבלתי להתנסות מוצר על בריאותי , ג'וגי בר אשר לו תכונות  בריאות על.

    יחד עימו קיבלתי גם צימוקים אורגניים וסוכר קוקוס, כולם של תבואות.

    החלטתי לנסות קודם כל עוגיות

     

    המרכיבים

    300 גרם קמח לבן\ אפשר להמיר באחר בריא יותר

    180 גרם חמאה רכה

    2-3 כפות מים

    50 גרם אבקת סוכר

    2-3 כפות ג'וגי בר

    2-3 כפות צימוקים

     

    ההכנה

    את הג'וגי בר חלטתי במים חמים לשניות וסיננתי.

    לשים את הקמח עם החמאה ואבקת הסוכר, אם צריך מוסיפים שתי כפות מים ולשים לכדי בצק יציב ולא דביק.

    מחלקים את הבצק לשתיים. חצי אחד לשים עם ג'וגי בר, חלק שני עם צימוקים.

    כל חלק לשים ומגלגלים ל" נקניק " במזג אויר קר לא נדרש להקפיא על מנת לפרוס, בימים חמים או בקיץ צריך להכניס למקפיא לשעה.

    מוציאים או מיד לאחר ההכנה מגלגלים בסוכר קוקוס שהוא עדין ועשיר בטעם.

    מחממים תנור ל 180 מעלות, פורסים את הבצק לעוגיות  ומניחים על ניר האפייה בתבנית.

    אופים 15-20 דקות לפי הצבע.

     

     

    ''

     

    בפוסט זה השתמשתי במוצרי תבואות:

     

    – גוג'י ברי – פרי בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד. לדברי ד"ר הילה גבע אבירם, הפרי מכיל כמות גבוהה של נוגדי חמצון ומסייע להגברת המרץ וחיזוק מערכות הגוף. הגוג'י ברי מכיל את כל חומצות האמינו ונחשב למקור מעולה לחלבון. הוא עשיר בוויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ומינרלים חיוניים רבים כמו ברזל, סידן, אשלגן, אבץ ועוד. 

    ''

     

    חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לט"ו בשבט מגוון רחב של פירות יבשים אורגניים, בהם: משמשים, אגוזי מלך, דומדמניות, חמוציות, צימוקים, שזיפים, שקדים ותאנים.

    הפירות גדלים ללא שימוש בדשנים כימיים וחומרי הדברה, וכן הם ללא תוספת גופרית וללא חומרים משמרים. תהליך הייבוש של הפירות הינו טבעי בשמש. כמו כן, מציעה "תבואות" לט"ו בשבט - גוג'י ברי, הנחשב ל"מזון על" העשיר בערכים תזונתיים.

     

    ''

    סוכר קוקוס משמש כממתיק מסורתי מזה אלפי שנים, בעיקר בדרום מזרח אסיה. הסוכר מופק מצוף פרחי עץ הקוקוס, והוא בעל מתיקות מעודנת, דומה לסוכר חום עם טעם קל של קרמל.

    לסוכר קוקוס יתרונות בריאותיים ייחודיים לעומת סוכרים אחרים: הוא בעל מדד גליקמי נמוך מאוד, כלומר הוא לא גורם לעלייה מהירה וגבוהה של סוכר בדם. (מזונות בעלי מדד גליקמי גבוה גורמים להשמנה). כמו כן הוא גם עשיר במינרלים רבים, כגון: אשלגן, מגנזיום, ברזל, בורון, אבץ, גופרית ונחושת, מכיל חומצות אמינו, ויטמין C וויטמינים מקבוצהB  .

    בנוסף, לסוכר קוקוס אורגני יתרון חשוב בהיותו נקי מחומרי הדברה וכימיקליים.

     

    לסוכר קוקוס טעם עשיר וארומתי כך שהוא נהדר לשילוב בעוגות ועוגיות. ניתן להשתמש בסוכר קוקוס כתחליף אחד לאחד בכל מתכון בו משתמשים בסוכר רגיל. לשימוש במשקאות – קפה, תה, מלבי, שייקים, קינוחים, עוגות ועוד.


    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון