עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    קנווד זה שם נרדף למיקסר ולא לצעצוע צבעוני. וגם מתכון

    0 תגובות   יום שבת, 30/11/13, 17:01

    אצלנו בבית כשאמרו מיקסר התכוונו לקנווד ולא כל מיני צעצועים צבעוניים,

    נכון אני מציג פה את שיא השכלול אבל יש לקנווד מבחר  מיקסרים איכותיים.

    יחצ

    יחצ

    הנה מתכון לבצק רבוך במיקסר

    בצק רבוך- מתכון באדיבות שף אורן גירון

    המרכיבים

    340 גרם חלב

    7 גרם מלח

    7 גרם סוכר

    150 גרם חמאה

    225 גרם קמח

    350 גרם ביצים ( 5-6 ביצים)

    ההכנה

    במיקסר מבשל עם וו גיטרה גמיש מרתיחים את החלב,חמאה, סוכר ומלח. במהירות נמוכה עם

    הרתיחה מוסיפים בבת אחת את כל כמות הקמח ומערבבים עד שכל הקמח נספג, והתערובת מתייבשת. מכבים את הטרמוסטט ומערבלים לצינון קל.

    מוסיפים את הביצים בהדרגה

    כעת הבצק מוכן לזילוף.

    מעבירים לשק זילוף ומזליפים על תבנית אפיה מרופדת סיליקון או נייר אפיה.

    מכניסים לתנור חם 150 מעלות לשעה. לא לפתוח את הדלת בשעת האפייה.

    מכינים קרם פטיסייר או אחר ( גם במיקסר וממלאים)

    IMG_5522

    המיקסר המבשל פועל בטכנולוגיית האינדוקציה ישירות בקערת המיקסר, בטכנולוגייה זו נעשה שימוש באנרגיה אלקטרומגנטית בכדי לחמם כלי בישול העשויים מחומרים"מתמגנטים" (ברזל, ניקל ושאר מתכות)

    כאשר מפעילים את מכשיר האינדוקציה הסלילים מפיקים שדה חשמלי מתחלף בתדר גבוה אשר זורם באופן קבוע דרך כלי הבישול, מולקולות בכלי הבישול נעות קדימה ואחורה שוב ושוב וע"י כך גורמות לכלי להתחמם ולחמם את המזון שבו.

    השימוש במיקסר מיועד לכל סוגי התבשילים ולאפייה, ואידיאלי במיוחד למאכלים הדורשים הקצפה/בישול על סיר אדים (חום נמוך וקבוע) כגון : קרם פטיסייר, קרם אנגלז, רוטב בשמל, רוטב שוקולד ועוד. ובנוסף לתבשילים ומרקים הדורשים בישול איטי.

    למיקסר המבשל תכונות ייחודיות:  בעל עוצמת ערבול 1,500 ואט ,עוצמת חימום 1,100 וואט, טמפרטורת חימום 20-140 מעלות הניתנת לקביעה, טיימר ל – 3 שעות לתכנון זמן בישול עתידי וצג דיגיטאלי. בנוסף קערת נירוסטה בנפח 6.7 ליטר, בלנדר נירוסטה 1.5 ליטר, רשת אידוי לבישול בריאותי, מעבד מזון עם להב לקיצוץ ומכסה שקוף לקערה למניעת התזה עם פתח להוספת חומרים.

    חשוב שתדעו, שחוות דעתי היא לא עובדה אלא רק דעתי האישית מהניסיון האישי שלי

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון