עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    שוש מבשלת "חמים וטעים".

    32 תגובות   יום שני, 6/5/13, 08:34

    כן, הכותרת כבר מעוררת ענין "שוש מבשלת". הכצעקתה?

    ידוע הוא שאני לא חובבת בישול גדולה וגם בסדנאות בישול אני בדרך כלל על תקן הסו-שף, זו שתולשת המון עלי כוסברה (יאמי יאמי).

    אבל כשמציבים לי אתגר... איך אני יכולה לסרב? האגו ....

    קיבלתי להתנסות שתי אריזות של מוצרי "חמים וטעים" – רביולי במילוי גבינה ורביולי במילוי בטטה.

    האתגר היה לנסות להכין אחד מהם בגירסה אישית. אז הסתכלתי עליהם, בחנתי מכל הצדדים, אחר כך הרמתי את העיניים וחיפשתי איזה שף בסביבה, אבל לא היה כזה. אז אמרתי לעצמי – האתגר שלי הוא למצוא משהו לעשות מהמוצר, שיהיה גם קל להכנה (כלומר מתכון של שלוש שורות ומטה), גם מהיר (כי אין לי יותר מדי זמן, יש לי תותים לקצור בFARMVILLE), וכמובן שיהיה טעים.

    ואז זה בא לי...

    ''

    ''

     

     

    אנחנו בבית מכינים מדי פעם פשטידת פסטה קלילה, שמבוססת על אטריות מבושלות, בתוספת חומרים מאחדים ,וטעמים. חשבתי לעצמי, מה יקרה אם במקום אטריות פשוטות (בדרך כלל אנו משתמשים בפסטה מסוג "פפיון" – אלוהים יודע למה בעצם, סוג של קיבעון) אשתמש ברביולי בטטה?

     

    אז הנה מה שהכנתי.....

    בישלתי את הרביולי לפי ההוראות והוצאתי בשניה שצפו.

    הכנתי תערובת של 5 ביצים מקושקשות, 3/4 חבילת מרגרינה מומסת, 1 כף אבקת מרק (אני השתמשתי במרק בצל, והאמת, שמתי יותר מכף אחת), מלח ופלפל .

    שפכתי לתערובת את הרביולי ואת הכל לתבנית מצופה נייר אפיה.

     

    (בתמונה למטה- המצרכים)

    ''

     

    הכנסתי לתנור שחומם מראש לחום גבוה (250). אחרי חצי שעה הרביולי שהיו למעלה כבר היו שחומים וזה היה הסימן שלי שהפשטידה מוכנה.

    (בתמונה למטה- הפשטידה לפני האפייה)

     

    ''

     

    השארתי להתקרר והגשתי עם סלט ירוק.

    (הצעת הגשה נוספת – עם כף גבינה לבנה או קרם פרש בצד).

     

    ''

    (בתמונה למעלה- הפשטידה המוכנה, בתמונה למטה מבט מבפנים).

     

    ''

     

    יצא טעים בטירוף, בעיקר כי זו היתה סוג של פשטידת "הפתעה"- כשבין דפי הפסטה היו "כיסים" של בטטה. אנסה בפעם אחרת גם את אלה עם הגבינה באותו אופן, לארוחה חלבית (מנה זו שהכנתי היא פרווה).

     

    הערה חשובה - אני יודעת שבשלן גורמה לא ישלב במנותיו מרגרינה או אבקת מרק אבל לא התיימרתי מעולם להיות בשלנית, אני בסך הכל בן אדם רעב (ועייף). אם למישהו יש הצעות לתחליפים למצרכים האלה, אשמח לתגובה.

     

    "חמים וטעים" הם חברה המתמחה בייצור מוצרי מזון ביתיים קפואים בטעמים אתניים. הרעיון מאחורי הטעמים הוא שכל אחד, מכל עדה ומכל מוצא, ימצא מנה שתחזיר אותו לטעמי הבית שעליו גדל, וכך יש במבחר כארבעים מוצרים שונים כמו קובה, סיגרים, אמפנדס, אגרולס, חטיפי כרובית ועוד רבים.

    עכשיו נכנסה "חמים וטעים" לקטגוריית המזון האיטלקי והשיקה ארבעה סוגי רביולי – במילוי בטטה, במילוי פטריות, במילוי תרד ובמילוי גבינה, וכן ניוקי תפוחי אדמה.

     

    המוצרים ניתנים להשגה ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

    האתר של "חמים וטעים" - http://www.hamimvetaim.com/

    דרג את התוכן:

      תגובות (32)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/5/13 22:32:
      רשמתי, תודה על השיתוף, נראה יאמי... :)
      מנה לתפארת. תודה על הפוסט ועל המתכון
        12/5/13 00:10:
      זה נראה מצויין , כל הכבוד . חג שבועות שמח
        11/5/13 19:54:
      חג השבועות הוא חגיגה לבנה ונהדרת. אצלי אוכלים רביולי לא רק בשבועות וכל אחד אוהב לגלות מהי ההפתעה שמחכה בפנים.
        11/5/13 19:28:
      חג שמח שוש ובתאבון
        11/5/13 18:02:
      מסוג הדברים של -איך לא חשבו על זה קודם ? :))
        11/5/13 16:39:
      שאפו!
      לכל מגיבי המקסימים- חג שבועות שמח וטעים!!!
        8/5/13 20:22:
      בתאבון
        8/5/13 18:57:
      *מעולה אהבתי תודה שהמלצת:)
        8/5/13 18:53:
      רעיון מעולה, מי אמר שבישולים זה מסובך :)
      ניראה ממש טוב בתיאבון!!!
      אחלה רעיון, פשוט ונראה מדהים !!
        6/5/13 19:26:
      וואו זה נפלא....
        6/5/13 17:30:
      כל הכבוד. נראה ממש יפה
        6/5/13 14:48:
      נראה טעים, חבל שאת לא שולחת מנות

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-05-06 14:02:18

      בלי קשר למרגרינה/חמאה, הכמות הזו עצומה. 3/4 חבילה גדולה של מרגרינה?

      ____________________________________

      שלושת רבעי של 200 גרם . אני השתמשתי במרגרינה הרכה שנמצאת בקופסה של 250 אז עשיתי פחות משלושת רבעי. כמות הרביולי באריזה שהשתמשתי היתה אגב 800 גרם. בדרך כלל לפשטידה הזו אני משתמשת בשקית שלמה של "פרפלה".

       

        6/5/13 14:18:
      נראה מדהים!!
        6/5/13 14:02:
      בלי קשר למרגרינה/חמאה, הכמות הזו עצומה. 3/4 חבילה גדולה של מרגרינה?
        6/5/13 13:58:

      יאמי...חיוך

        6/5/13 13:56:
      רעיון מעולה, אוףףףף נהייתי רעבה...
        6/5/13 13:22:
      * יפה בהצלחה שבוע נפלא
        6/5/13 12:49:

      צטט: חדוה ברנר 2013-05-06 09:11:26

      ברור שטעים.

      למה לא בעצם?

      רוצה תחליפים?

      לעולם אל תכניסי מרגרינה הביתה,

      מרגרינה היא בפירוש רעל לגוף,

      ולא בגלל השומן, אלא בגלל השינוי הכימי שנעשה בשומן,

      על מנת ליצור ממנו מרגרינה.

      במקום מרגרינה אפשר להשתמש בחמאה.

      גם יותר טעים.

      אבקת מרק, בכל טעם, היא רעה חולה.

      ישנם שפע של תבלינים שבהם ניתן לתבל את המזון,

      והתוצאה תהיה טעימה.

      אפשר אפילו לטגן בצל בשמן קנולה ולהוסיף לפשטידה,

      מבטיחה לך שיהיה טעים.

      שבועות שמח.

       

      אכן כך, המרגרינה מכילה שומן טראנס שהגוף לא יודע להתמודד איתו וחמאה זה הרע במיעוטו (שומן רווי) אבקות המרק, מכילות מונוסודיום גלוטומט (סוג של מלח משפר טעם לא בריא) אפשר להשתמש בתבלינים ולגרר בצל בפומפיה.

      חוצמיזה, נראה ממש ממש טוב וטעים, כן כולנו אנשים עייפים ורעבים שמחפשים מזון קל פשוט טעים ומהיר הכנה.

      תודה וחג שמח :)

        6/5/13 12:49:
      וואו! איזה רעיון מדליק, לא נראה לי שאי פעם מישהו עשה מרביולי פשטידה...גדול!
        6/5/13 10:55:
      חבל שלא ניתן לשלוח את זה ממש.
        6/5/13 10:08:
      חמים וטעים, תודה שושי♥
        6/5/13 10:08:

      בוקר ניפלא שוש יקרה לליבי נשיקה

      ווואוו ממש קל להכנה והרביולי המוכן פשוט ניראה מהמם

      תודה ששיתפת אותנו בהכנה....

      ואיפה התמונה של המבשלת? קריצה

      * חיבוקים אוהבים ונשיקות חמות לליבך, שוש יקירתי

        6/5/13 09:58:
      ע"פ התמונות זה נראה אכן מאוד טעים...
        6/5/13 09:24:
      עוררת לי את התאבון...
        6/5/13 09:11:

      ברור שטעים.

      למה לא בעצם?

      רוצה תחליפים?

      לעולם אל תכניסי מרגרינה הביתה,

      מרגרינה היא בפירוש רעל לגוף,

      ולא בגלל השומן, אלא בגלל השינוי הכימי שנעשה בשומן,

      על מנת ליצור ממנו מרגרינה.

      במקום מרגרינה אפשר להשתמש בחמאה.

      גם יותר טעים.

      אבקת מרק, בכל טעם, היא רעה חולה.

      ישנם שפע של תבלינים שבהם ניתן לתבל את המזון,

      והתוצאה תהיה טעימה.

      אפשר אפילו לטגן בצל בשמן קנולה ולהוסיף לפשטידה,

      מבטיחה לך שיהיה טעים.

      שבועות שמח.

        6/5/13 09:01:
      רעיון מדליקקק :)
        6/5/13 08:39:
      חמים, טעים ומעורר תיאבון על הבוקר, תודה יקירה ♥