עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    גולש

    3 תגובות   יום ראשון, 19/2/12, 19:50

    חומרים:

     

    קילו בשר לגולש השתמשתי בשריר

    2 עגבניות בשלות

    1 פלפל אדום

    1 גזר

    רסק עגבניות

    3 עלי דפנה

    פלפל אנגלי

    6 שיני שום חתוכות

    מלח

    פלפל, פפריקה

    שמן

     

     

    ההכנה:

     מנקים את הסיבים החיצוניין העוטפים את השריר.

    חותכים את הבשר לקוביות, את הפלפל לרבעים וכל רבע לרבעים,

    את העגבניות לרבעים, ואת הגזר .

    מחממים היטב את השמן, מכניסים את קוביות הבשר ומערבבים שיאטמו,

    מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עד שמתחיל להשחים.

    מוסיפים את השום ואת הירקות ומערבבים קמעה, אם חסר נוזלים

    מוסיפים מים אחרי שעה מוסיפים את רסק העגבניות מלח ומבשלים

    עוד שעה עד שעתיים תלוי בבשר. לבלוע עם הרוטב.

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/2/12 19:43:
      המתכון הכי אהוב עליי
        19/2/12 22:42:

      צטט: לוחש לסירים 2012-02-19 21:46:58

      פפריקה אדומה וחריפה תוסיף.... כמו בהונגריה לא?

      אם אתה במירוץ למיליון כן

       

        19/2/12 21:46:
      פפריקה אדומה וחריפה תוסיף.... כמו בהונגריה לא?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון