עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פשטידת כרובית וברוקולי

    2 תגובות   יום חמישי, 16/2/12, 09:41

    פשטידה מאוד יפה חזותית ומומלצת

     

    חומרים

     

    חצי ראש כרובית

    ברוקולי

    קוטג'

    4 כפות גבינה צהובה

    2 ביצים

    2 כפות קמח תופח

    פלפל שחור

    אורגנו

    מלח

    כף שמן

     

    ההכנה

    מבשלים את הכרובית ומוסיפים את הברוקולי . לא לרכך יותר על המידה בדרך כלל אחרי כמה דקות רתיחה אני מכבה ומשאיר להתבשל מעצמו בחום.

    מועכים את הכרובית לחוד וסוחטים את המים.

    מפרידים מראש הברוקולי 6-8 פרחים נאים, אלו ישמשו אותנו לעיטור הפשטידה. את שאר הברוקולי מועכים וסוחטים.

    מכינים בלילה מביצה, קוטג' , קמח, תבלינים, שמן גבינה צהובה מפוררת.

    מחלקים את הבלילה בין הכרובית לבין הברוקולי ומערבבים.

    מניחים חישוק במרכז תבנית משומנת קלות. מסביב מפזרים את בלילת הכרובית.

    במרכז ממלאים בבלילת הברוקולי נועצים את פרחי הכרובית לקישוט.

    אופים ב 180 מעלות כ 40 דקות.

     ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/2/12 19:57:
      נראה מצויין... היום קניתי כרובית כי בא לי אותה מטוגנת עם טחינה.
        16/2/12 11:11:
      ממממ

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון