עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מרק בורגול

    4 תגובות   יום חמישי, 2/2/12, 18:40

     

    ''

     

    חורף, רוצים מרק סמיך כזה שיחמם קצת, לאחרונה אני מעדיף שימוש בבורגול ויצא לי לשמוע על מרק בורגול, אז הנה הכנתי.

     

    מרכיבים

     

    חצי כוס בורגול גס

    1 גזר

    חצי בצל

    2 שיני שום

    חצי שורש פטרוזיליה

    חצי שורש סלרי

    2 יח' ארטישוק ירושלמי

    עלי סלרי

    עלי פטרוזליה

    כף אבקת מרק או ציר

    פלפל שחור.

    כף שמן

    5 כוסות מים

     

     

    ההכנה

    משרים את הבורגול שעתיים ומסננים היטב.

     

    קוצצים את הירקות פרט לארטישוק הירושלמי והשורשים לקוביות קטנות. את הארטישוק לפרוסות, קוצצים את הבצל ומטגנים.

    מוסיפים את שיני השום חצויות. מוסיפים את הבורגול וממשיכים לטגן.

    מוסיפים את המים מרתיחים, מוסיפים אבקת מרק או ציר. מערבבים , מכסים ומבשלים כ 40 דקות

    על אש קטנה. מתבלים בפלפל שחור. ( אפשר כמון למי שאוהב)

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        6/2/12 08:37:

      רוצה מרק בורגול

      כאן ועכשיו!!!!!!

      באמת, נשמע

      נהדר ומפתה.

        4/2/12 14:37:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2012-02-04 14:05:29

      מצוין לערב חורפי, כשחוזרים מהעבודה קפואים..

       

      אחד הטעימים שיצאו לי לאחרונה

      מצוין לערב חורפי, כשחוזרים מהעבודה קפואים..
        3/2/12 19:16:
      חמים וטעים

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון