עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    הום פרייז עם צ'ילי וחלב קוקוס

    3 תגובות   יום שבת, 30/7/11, 17:19

     

     

    תמיד במסעדות המבורגר אני נהנה מההום פרייז ולפעמים יותר מההמבורגר עצמו.

    המרכיבים

    6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות ( כן לקלף, ברור ) בערך קילו

    שמן עמוק – השתמשתי בווק

    פלפל אדום חתוך לרצועות

    בצל חתוך ופרוס

    חצי כוס צ'ילי מתוק

    רצוי רבע פחית חלב קוקוס או שמנת מתוקה.

    מטגנים את קוביות התפוחי אדמה בשמן עמוק, לשתי דקות ומעבירים לתנור חם מאוד 220 מעלות כ 20 דקות עד שמזהיבים כמובן מפלפלים וממליחים..

    בינתיים בווק עם שמן רותח מכניסים את הבצל, מטגנים ומוסיפים את רצועות הפלפל ל 7 דקות לערך.

    להוסיף את הצ'ילי לתבל במלח פלפל ולהנמיך את האש, לקראת הסוף להוסיף את חלב הקוקוס ולהביא לרתיחה.

    להוציא את התבנית וליצוק עליה את הרוטב, להחזיר לתנור לחמש דקות במכסימום חום ולהגיש.

    ''

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/7/11 17:45:
      זה בהחלט מעורר תיאבון, לדעתי יש אפשרות לצמצם את השימוש בשמן ע"י שימוש במחבת טפלון.... תגיד מה דעתך.
        31/7/11 17:33:

      צטט: מיה שטרן 2011-07-31 12:50:51

      כל השמן העמוק בתוך הרוטב?

      לצערי רובו

      צריך למצוא דרך למנוע  זאת אבל  לא להפסיד את הרוטב

        31/7/11 12:50:
      כל השמן העמוק בתוך הרוטב?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון