עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    כבשתי אותה בסערה: כרובית כבושה בחומץ יין אדום

    8 תגובות   יום שלישי, 29/3/11, 14:26

    לפני כשבועיים פורסם בטלגרף הבריטי מאמר מזון אודות כרובית כבושה.ההמלצה היתה להגיש את הכרובית המוכנה בין יום עם סוגי בשרים מעושנים,נקניקים גם סלמי ונקניק טוסקני משובח (finocchiona ).

    בעל הטור ממליץ להשתמש בחומץ יין משובח שהוא זה שיקבע את איכות המטעם . אתמול , כחלק מהקניות במרכול , נכנסה גם כרובית נאה ובינונית לסל הקניות. יש להשתמש בכרובית קטנה או חלק מכרובית גדולה יותר כשהירק פרוס לפרוסות דקות .הכרובית הכבושה מתקבלת בצבע ורדרד.

    איך יודעים מהי כמות הכרובית המתאימה?

    מוסיפים את פרוסות הכרובית לסיר התחמיץ, כל הפרוסות 'ישחו' בתחמיץ . מתכון זריז , עוד 2 דקות.

    התחמיץ עם עלי הדפנה:

    ''

    הכרובית בצינצנת מיד לאחר הכבישה:

    ''

    ''

    כרובית כבושה

    החומרים:

    כרובית קטנה או חלק מכרובית גדולה יותר (שליש עד חצי כרובית,תלוי בגודל)

    200 מ"ל חומץ יין

    200 מ"ל מים

    100 מ"ל יין לבן

    מלח לפי הטעם

    חופן סוכר

    תיבול , אני גיוונתי ההמלצה:

    כפית זרעוני כוסברה

    3 עלי דפנה

    2 ענפי רוזמרין

    פלפל צ'ילי יבש (נשכח, לצערי)

    אופן ההכנה:

    בסיר בינוני לחמם :

    חומץ,מים ויין.

    לתבל היטב במלח ולהוסיף סוכר.

    הערה: חשוב לטעום את התחמיץ שבסיר בכדי לאזן את טעם המלח והסוכר.האיזון העדין חשוב ויבוצע בהתאם לרמת החמיצות של החומץ שבידכם. כל חומץ ידרוש כמות סוכר שונה (שמתי מלח אטלנטי, ותיקנתי שוב את כמות הסוכר).כמות הסוכר הסופית תמדד בכפיות בודדות לערך או לפי הטעם.

    לערבב את התחמיץ להמסת הסוכר והמלח.

    כעת להוסיף לסיר את התבלינים ולהרתיח דקות ספורות. כמה זמן? עד שמורגש במטבח ריח מתובל ונעים...

    להוסיף את פרוסות הכרובית ולכבות את הלהבה.

    לצנן את הכרובית בתחמיץ.

    להעביר לצינצנת ולאחסן במקרר.

    -

    השף מבלגיה SANG HOON DEGEIMBRE בקרוב באתר חדש, יש למה לחכות, הנה הצצה ממה שהוא יודע לעשות (באדיבות השף-טוק מהיום)

    ''

    -

    שוב תודה לצ' על השירים הנעימים שנבחרים על ידו:

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/3/11 14:36:
      תודה חברים !
        30/3/11 14:33:

      צטט: forte nina 2011-03-29 14:39:35

      כרובית כבושה אוכלים הרבה במטבח ההונגרי. כן עם הרבה קבנוס והרץ. ובטח כמרק נפלא שצפות בו פרוסות קבנוס. אבל מיסיס ג'ונס זה נוק דאון-שיר חלומי. מוכנה למרק כרוב כבוש עם השיר ברקע. סחטיין חני. התעלות.!!!

       

      מעורר תאבון עד מאוד !  תודה ענקית.

        29/3/11 21:15:
      תודה :)
        29/3/11 19:58:
      יאמיייייייייי
        29/3/11 19:36:

      טו -אוב !!!
      גם המוזיקה.....

        29/3/11 19:27:
      עושה רושם נהדר. אנסה זאת אבל את הזהרי שהכבושה לא תפנה למועצת הביטחון! :-)
        29/3/11 15:27:

      נישנוש חביב !

      תודה.

        29/3/11 14:39:
      כרובית כבושה אוכלים הרבה במטבח ההונגרי. כן עם הרבה קבנוס והרץ. ובטח כמרק נפלא שצפות בו פרוסות קבנוס. אבל מיסיס ג'ונס זה נוק דאון-שיר חלומי. מוכנה למרק כרוב כבוש עם השיר ברקע. סחטיין חני. התעלות.!!!

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין