עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    בורגר ראנץ' - השקת טעמים חדשים.

    3 תגובות   יום חמישי, 27/1/11, 09:28

    ''

    שנות השמונים העליזות, חבורת תיכוניסטיות מתכנסת בבורגר ראנץ', כולל כריות הכתפיים, החותלות, סיכות כפתור עם פרצופים של מורטן הארקט מ"אהה" והרבה קראש על השקיות הירוקות של רוטב אלף האיים.

    שנת 2011, חבורת בלוגרים מתכנסת בבורגר ראנץ' , כולל המצלמות, הניירות והרבה מצב רוח טוב עם הבזקי נוסטלגיה. העילה- השקה של הטעמים החדשים של הבורגר ראנץ'.

    בתור נשנוש הפתיחה קיבלנו את הצ'יפסים הקלאסיים וטבעות בצל שקצת השתנו, והחבר'ה היו חלוקים אם השינוי היה לטובה. מבחינתי הן היו בסדר גמור.

    ''

    מנכ"ל בורגר ראנץ', מר משה גבאי הציג בפנינו את הטעמים החדשים -  ראנץ' מיונז, ראנץ' שום, ראנץ' חריף, ראנץ' פטריות ובצל, והם התחילו לזרום לשולחן.

    ''

    (בתמונה למעלה - ראנץ' פטריות ובצל).

    המיונז- אני מאד אהבתי, טעם דומיננטי של מיונז אמיתי.

    השום - הניחוח ה"שומי" בלט למרחוק, מומלץ רק לזוגות שבאים לאכול ביחד את אותו הטעם...

    החריף - טוב, אשכנזיה כמוני, זה היה לי מאד חריף. נראה לי שזו גם היתה דעתם של חלק מהבלוגרים, גם חובבי החריף מביניהם.

    ראנץ' פטריות ובצל גריל - המנצח מבחינתי, ערך מוסף בטעמים של פטריות שהעלו את ההמבורגר דרגה.

    ''

    (בתמונה למעלה- המבורגר עם חזה עוף "צ'יקן גריל" - מאה אחוזי חזה עוף ואחוז אחד שומן).

    בתחום העופות דגמנו שני סוגים - ה"צ'יקן גריל" שבגלל אחוזי השומן המאד נמוכים שלו פונה לקהל שומרי הגיזרה, ושניצל קריספי (בתמונה למטה) , גם הוא ממאה אחוזי חזה עוף מצופה שבבי צ'יפס. הוא היה יותר טעים לי. חשוב לציין, בעוף קל מאד ליפול למלכודת היובש, ולשמחתי בשתי המנות האלו זה לא קרה והעוף נשאר עסיסי.

    ''

    החידוש הנוסף של בורגר ראנץ' הוא פוטטו - תפוחי אדמה מיובאים במיוחד מהולנד, קרנצ'ים מבחוץ ועסיסיים ונימוחים מאד מבפנים, חמים ומתובלים, שבהחלט נותנים פייט למתחרה.

    ''

    ואם עוד נשאר לנו טיפה מקום, המגש הבא הביא לנו כנפי עוף, וחטיפי תירס. הכנפיים היו עסיסיות ומתובלות והרגישו ביתיות לחלוטין. התירס היה טרי אבל יש לי אסוציאציות של "חיקוי בשר" וקשה לי להשתחרר מזה - מבחינתי תנו לי בשר ותעזבו את הצמחוניות בצד...

    ''

    הפינוקים הגיעו בסוף בדמות השוקו פאי שבלעדיו לא מסיימים ארוחה, וגם דוגמאות מהמתנות המחולקות לילדים, שכולנו (רובינו מבוגרים מיושבים בדרך כלל) התנפלנו עליהם "בשביל הילדים".

    ''

    בשורה התחתונה- לבורגר ראנץ' יש מבחר גדול שיכול להתאים לדרישות קולינריות רבות - מחריף ועד עדין, מדל קלוריות ועד "לא אכפת לי, אני אוכל וזהו, העיקר שזה טעים!" וכמובן לכל גיל. הפיבוריטים שלי היו כאמור הראנץ' מיונז, ראנץ' פטריות ובצל, השניצל והכנפיים.

    ותודה למר משה גבאי ולצוות עובדי הסניף בדיזנגוף סנטר  על האירוח המקסים.

    הסניף כשר.

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/1/11 18:27:
      ווללה. גם אני הייתי הולכת על זה בתור צהריים.

      צטט: די_תי 2011-01-30 14:01:24

      כתוב ומצולם יפה! מסכימה גם עם "השורה התחתונה". ואהבתי במיוחד את הפתיחה... שנות השמונים העליזות והמוזרות ההן...!

       

      תודה.

      ולא להאמין, היום הייתי במרכז האוכל של אירפורט סיטי, ואשכרה לקחתי לצהרים פוטטו וסלט קטן (19 שקל סה"כ).

        30/1/11 14:01:
      כתוב ומצולם יפה! מסכימה גם עם "השורה התחתונה". ואהבתי במיוחד את הפתיחה... שנות השמונים העליזות והמוזרות ההן...!