עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פטריות בבצלי שאלוט ויין

    1 תגובות   יום רביעי, 22/9/10, 18:23

    ''
    1-2 חבילות פטריות שמפיניון

    1 חבילה של בצלי שאלוט

    שמן זית או קנולה

    פלפל שחור גרוס טרי,מלח

    רבע כוס יין ( אדום או לבן)

    כף סילאן

     

    מנקים את השאלוט ( אני עושה זאת בגליל להורדת קליפות שום או בשפשוף עם נייר) (מעצבןן)

    שוטפים את הפטריות היטב וחוצים

    מטגנים את השאלוט כ 10 דקות תוך ערבוב

    מוסיפים את הפטריות והמל"פ מערבבים וממשיכים לטגן כ 10 דקות

    מערבבים פעמיים על מנת לא לפרק את השאלוט

    מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שנותרים מעט נוזלים.

    מגישים

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/9/10 18:24:
      במתכון היום השתמשתי בפטריות פורטבלו קטנות

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון