עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    חזה עוף ופירות יבשים לראש השנה- באדיבות השף יאיר פיינברג

    0 תגובות   יום שבת, 11/9/10, 10:07

    עוד מתכון חגיגי שהכנתי וניתן לי באדיבות השף יאיר פיינברג

     

    חומרים

     

    שני בצלים קצוץ

    4 שיני שום שום קצוץ

    2 כפות שמן זית

    1 כפית כורכום

    1 כפית כמון

    1 כפית קינמון

    חתיכת ג'ינג'ר מגורד

    קליפת מגורדת מלימון אחד

    20 משמשים [אם משתמשים בפרי מיובש משרים קודם במים חמים ל-15 דקות]

    8 יחידות חזה עוף חתוך לרצועות

    כוס ציר עוף

    420 גרם חומוס מבושל

    פטרוזיליה

    מלח ופלפל לפי הטעם

     

    אופן ההכנה

    מחממים סיר רחב על האש עם שמן הזית. מוסיפים את הבצל והשום ומאדים עד לשקיפות.

    מוסיפים התבלינים ,הג'ינג'ר והלימון ומאדים שתי דקות נוספות.

    מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש גבוהה כעשר דקות.

    מפזרים מעל מעט פטרוזיליה ומגישים.

     

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון