עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אוסובוקו טלה באדיבות מסעדת תמרה

    2 תגובות   יום שישי , 10/9/10, 10:25

    הכנתי אוסובוקו טלה לארוחת החג לפי מתכון שקיבלתי מבנצי כיסאר הבעלים של מסעדת תמרה

    משו משו מעולה

    אוסובוקו טלה בציר בקר ויין אדום בליווי ירקות שורש

    באדיבות  ביסטרו תמרה  - בנצי כיסאר

    4 מנות ( זה גם מספיק בארוחה מורכבת ליותר אנשים)

    המצרכים:

    4 נתחים של אוסובוקו

     כוס קמח

    שמן סויה

    מלח

    פלפל שחור גרוס

    ליטר ציר בקר  (או מים)

    בקבוק יין אדום

    2 בצלים

    2גזרים גדולים

    שורש סלרי

    שורש פטרוזיליה

    כרישה אחת

    10 בצלי שאלוט

    10 שיני שום קלופים

    200 גר' סילאן

    100 מל' שמן זית

     

    יש לערבב את הקמח עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס ולקמח את האוסובוקו,

    יש לנער משאריות הקמח.

    לחמם במחבת גדולה מעט שמן סויה ולסגור את הנתחים מכל הצדדים

    ואז להניח על נייר סופג.

    בסיר גדול יש לטגן קלות את כל הירקות שנחתכו לקוביות גדולות עם שמן זית,

    יש להוסיף את ציר הבקר,

    סילאן ויין אדום ולהביא לרתיחה את כל המרכיבים, לתבל במלח ופלפל.

    יש להניח בתבנית את ארבעת הנתחים ולשפוך את תכולת הסיר  לתוך התבנית ,

    לכסות ברדיד אלומיניום

    ולהכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 3 שעות לפחות.

    מידי פעם מומלץ לבזוק מהרוטב על האוסובוקו בזמן הצלייה.

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        13/9/10 16:49:
      התמונה לא נראית משהו, אבל אני בטוחה שהטעם היה מעולה.
      איך בתמרה? יש לנו שובר קניה קבוצתית לנצל שם עד סוף החודש. יש משהו מומלץ?
        11/9/10 11:21:
      בהחלט נראה ונשמע טעים
      האיטלקים מוציאים את האוסבוקו ומגררים לפני ההגשה מעט לימון ! זה מוסיף המון תנסה
      שנה טובה השף קיזלר

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון