עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פסטה ברוטב עגבניות שרי

    0 תגובות   יום שבת, 29/5/10, 09:25

    ( המתכון בהשראת משה בראל במתכון לרוטב מתכנית האירוח בקהילה ) 

     

     

    .

    פסטה טרייה בטעם שום  של " פסטה דלה קזה" או אחרת


    10 עגבניות שרי שלמות
    2 שיני שום חצויות לשתיים

    חצי קופסת רסק
    1 כף פטרוזיליה קצוצה
    חמש כפות שמן זית

    אורגנו
    מלח

    רבע כפית סוכר

     

    רצוי לפזר פטה טובה כמו של משק יעקבס בהגשה.

     

    הכנה: 

    מחממים את השמן בסיר. כאשר השמן חם, מוסיפים את העגבניות השלמות והשום וסוגרים את מכסה הסיר. מטגנים את העגבניות בשמן עד שהן מתפוצצות (מותר לפתוח את המכסה ולבדוק..) , מוסיפים רסק מדולל במים, תבלינים , מלח סוכר ומבשלים לרוטב סמיך.

    מבשלים את הספגטי, מסננים מהמים הרותחים ומוסיפים לסיר עם העגבניות והשום. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מערבבים יחד על האש עוד כדקה. זורים פטה ומגישים.

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון