עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    שף טארק שהואן מגיש מרק אבטחים ותותים לחג

    3 תגובות   יום שני, 17/5/10, 23:11
     

    מרק אבטיח ותותים.


    חצי אבטיח קר.
    1 סלסלה תותים שטפים .
    2 כף מיץ לימון.
    2 כף וודקה.
    5 כף שמן זית.
    אצבעות גבינת פטה.
    10 עלי נענע.
    קרט פלפל שחור.
    במעבד מזון טוחנים אבטיח, תותים, ועלי נענע, וקרח. עד קבלת מרקם של מרק גס מתבלים במיץ לימון פלפל ושמן זית ומערבבים 2 דקות.

    מגישים בכוסות אספרסו ומכניסים אצבע גבינת פטה בפנים תפקיד השמן זית זה לתת ארומה למרק .

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/5/10 23:37:

      אתה גדול ששת.
        24/5/10 23:31:

      צטט: בלוג אוכל 2010-05-24 21:30:14


      הצבע נהדר . לא טעמתי, מעניין

       

       


      אני חושב שכבר אין תותים

      אבל איך טארק אומר

       

      זה כמו אבטיח עם גבינה בולגרית...

        24/5/10 21:30:

      הצבע נהדר . לא טעמתי, מעניין

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון