עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פסטה טרייה - קזרצ'י מבית דלה קזה עם תרד ועגבניות שרי

    0 תגובות   יום שבת, 17/4/10, 18:53

     

     

    כל השפים מכינים פסטה טרייה אבל לי אין מכונה. מאידך יצא לי להכיר בתערוכת מבשלים,

    אנשים נהדרים שיודעים להכין פסטה - פסטה דלה קזה. הבן אדם שהכין שם פסטה והאכיל אותנו הרעבים נראה כאילו הוא יצא מהתמונה..

     

     

     

    אז קניתי כמה חבילות ומעד לעבודה.

    בדיוק היו בבית כמה עלי תרד שניצלו ברגע האחרון מהפשטידה הירוקה ועגבניות שרי לא חסר, אז קדימה למלאכה

     

    לטגן עם שמן זית במחבת חצי בצל דק, דק, להוסיף 2=3 שיני שום גדולים קצוצים.

    לזרות כמה עלי תרד חתוכים, לערבב דקה ולהכניס לטיגון גם את הפסטה הטריה לא מבושלת,

    לערבב דקותיים ולצקת מים לכיסוי, פלפל שחור גרוס ואורגנו יבש.

    לבשל עד שמוכן ( אצלנו בארוחה בשרית לא מפזרים פרמזן...)

    כדאי להוסיף להבא זיתים שחורים מיובשים.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון