עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אסאדו מתכון מומלץ לחג

    7 תגובות   יום שבת, 20/3/10, 11:07

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

    את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו?

    1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה )

    כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קלמנטינות)

    כף דבש

    כף סילאן

    2 כפות רכז רימונים

    2 כפות ברנדי

    גרגרי כוסברה שלמים - כף

    גרגרי כוסברה טחונים - כף

    2 גזרים מרוסקים גס

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס טרי.

    מרפדים סיר חרס או תבנית עגולה בנייר כסף ( כמה שכבות) כך שניתן יהיה לסגור,

    לפזר זרעוני כוסברה

    מניחים את הבשר ויוצקים את חומרי המשרה, ממליחים ומפלפלים.

    סוגרים.

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות

    מורידים ל 170 מעלות לארבע שעות עד שהבשר רך ושחום.

    בתיאבון

     

     

     

    אסאדו

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/3/10 18:32:

      צטט: anaatti 2010-03-21 14:43:02


      מאמצת במיידית.........

      ניראה מצויין !!!

       

       

      מומלץ בחום
        21/3/10 14:43:


      מאמצת במיידית.........

      ניראה מצויין !!!

        20/3/10 22:09:

      צטט: Lola Bar 2010-03-20 19:25:10

      צטט: Lola Bar 2010-03-20 19:23:48


      הבנתי.

      תודה שץ וחג אביב שמח לך

       

       

       

      האם אפשר להשתמש בתבנית פיירקס?

       

       

      בהחלט כן

      למה לא

        20/3/10 19:25:

      צטט: Lola Bar 2010-03-20 19:23:48


      הבנתי.

      תודה שץ וחג אביב שמח לך

       

       

       

      האם אפשר להשתמש בתבנית פיירקס?

       

        20/3/10 19:23:


      הבנתי.

      תודה שץ וחג אביב שמח לך

       

       

        20/3/10 17:21:


      לדעתי בקילו אסאדו יש 4-6 מנות תלוי בנתחי הבשר נטו . תלוי הרבה בחלק שבוחרים

      צריך לבחור נתחים טריים עם מעט שומן ובשרניים

       

      הכוסברה גרגרין ( זרעים) שונה מהכוסברה שאנשים שונאים ( גם אני) והתבלין הזה הוא מעולה חבל לוותר עליו

        20/3/10 15:39:


      עשית לי חשק לנסות.

      לכמה סועדים בערך המתכון והאם הכוונה ל-1 ק"ג אסאדו כולל עצם?

      אפשר לוותר על הכוסברה?

       

      תודה שץ,

      לולה

       

       

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון