עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    צ'ירשי סלט דלעת טריפוליטאי

    1 תגובות   יום שישי , 19/3/10, 23:24

     

    את הסלט הנפלא הזה אכלתי אצל מזל במסעדת צ'צ'ו בנתניה, והחלטתי להכין לבד.

     

    יש המון מתכונים ברשת, ניסיתי את המתכון של אריאלה פיקסלר אלון אשפית המטבח.

     

    איך הכנתי?

     

    כשני כוסות דלעת מחולקת לקוביות

     

    רבע כוס שמן קנולה

     

    כף קימל שטחנתי לבד לתבלין כרויה

     

     

    פפריקה

     

    4 שיני שום

     

    2 כפות מיץ לימון

     

    פלפל לבן

     

    מלח

     

    ההכנה:

    לטגן\ לבשל את הדלעת בשמן תוך ערבוב ופרוק במשך שעה. למעוך עם ממעך תפ"א בסיום

    להוסיף את התבלינים הלימון והמלח עשר דקות.

    לצנן

     

    ולהגיש

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/12/10 13:25:
      נהדר!!~

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון