עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    רוסטביף שכובש אותך

    2 תגובות   יום חמישי, 25/2/10, 16:03

     

     

    האמת יש לי מתכון של רוסטביף מפורום מתכונים של Y-NET

    אני כבר לא זוכר של מי.

    הפעם שילבתי בין המתכון של השף חיים סלומון מהסדנא של יד מר לבין שלי.

     

    כמו השף השתמשתי בנתח אנטריקוט

     

    אנטרקוט במשקל 1.680 ג"ג

    3-4 כפות חרדל דיז'ון גרגרים

    שמן זית בנדיבות

    ענפי טימין

    5 שיני שום קלופות וחצויות

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס בנדיבות

     

    דוקרים את הבשר ומכניסים את חציי השום

    מורחים את הנתח בחרדל היטב

    יוצקים שמן זית ומעסים את הבשר

    מפלפלים מפזרים עלי טימין וענפים

    מכניסים למקרר ללילה שלם לספוג טעמים. לעטוף בניילון נצמד.

     מסירים את הניילון

    מניחים בתבנית

    אני פיזרתי מעט מלח גס מסביב ( במתכון המקורי שלי זה נח על מלח )

    מחממים את התנור לחום 240 מעלות ומכניסים את הבשר לחצי שעה.

    מנמיכים ל 180 ואופים 30 דקות לכל ק"ג.

    מצננים וחותכים לפרוסות.

    אני מגיש קר

     

    הנה תגובה של נועה מהפייסבוק שקיבלה משלוחה:

    ‎‎Noa ‎‎‎ ששת,אתה יודע מה קרה לרוסטביף שלך?הוא חוסל בדרך הביתה.קיבלתי מששת חבילה נאה של רוסטביף,עטופה נאה,היתה לי שעה נסיעה עד הבית,אמרתי לעצמי: אוקיי, אגיע הביתה ואחסל.טעמתי. יישרתי,וכך חוסלו 200 ג של רוסטביף ביתי מעולה.ששת, אין לך מושג איך זה בא לי טוב בנסיעה, זה בדיוק מה שהייתי צריכה. זה היה מושלם לגמרי.הכי טוב לאכול את ז...ה קר.אהבתי מאוד את התיבול.איך התענגתי.מכל הדברים שנתת לי זה היה המעולה ביותר,והנה כופרו חטאיך.:-)

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/2/10 16:30:

      האנטריקוט כמובן ורואים את זה שומני יותר

      זה מבטיח הצלחת יתר בבשר שלא יתייבש חלילה בתנור

      המקובל זה סינטה ככה שזה נסוי ותהייה

      קשה להמליץ

        25/2/10 16:19:

      מה המסקנה שלך לגבי הכנה עם סינטה או אנטריקוט?

       

       

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון