עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מה מתבשל ברשת - 2.2.2010

    3 תגובות   יום שלישי, 2/2/10, 13:38

     

    * בסרטון הוידאו מדגים אלטון בראון כיצד ניתן להכין משקאות טעימים (מאוד) בקלי קלות  .המשקאות שלו כוללים מגוון פירות כגון: פירות יער,תותים, אננס ,מנגו ,פירות קפואים ופירות עונתיים ומוצרי חלב.המשקאות מוכנים בבלנדר בזמן קצר ומלבד טעם מספקים גם שפע ויטמינים .אלטון מספק שני טיפים: לצקת לבלנדר קודם את הנוזלים (ולא הפוך כפי שאנו עושים) ולהפעיל את הבלנדר קודם במהירות נמוכה .קרוב לדקה ה- 4 של הסרטון הוא זונח את ההסברים ומתחיל לעבוד.מי יכול לעמוד בפני משקה ורדרד ומלא כל טוב?.. לשתות טרי .

     


    * מסעדת Szechuan Chalet :
    המסעדה הממוקמת באפר איסט סייד בניו יורק מתמחה במנות אוכל בסגנון סצ'ואני . הניו יורק טיימס מציג מנת הגשה מיוחדת ממנות המסעדה- הציפור הזו אכילה לגמרי.הניו יורק טיימס הוא ה
    מקור


     

    * אתר העיצוב הגרמני  : design-3000.de
    מציג מתקן לתליית בננות הנקרא ויקי. מקורי .פרטים
    כאן

     

     

    * השבוע התחדשתי במשקל מטבח דיגיטלי שעושה רושם טוב (הדיגיטלי הקודם הלך לעולמו). המשקל החדש כולל גם טיימר ושעון , בעל דיוק של גרם אחד עד 5 קילו. המשקל מצוייד בכפתור הפעלה,סוללה שטוחה עגולה כלולה ו- 3 כפתורי מגע להפעלת הפונקציות .נצפה בצבע אדום כמו שלי כאן בצילום וגם בצבע שחור.למעוניינים- פרטי רכישה במסר/מייל (גם לשמיכת הפרווה  הלבנה והמחממת  שמתחת למשקל.. צוחק).

     

     צילום המשקל: חני הראל - ניתן ללחוץ על התמונה להגדלתה

     

    * הבלוגרית ביקרלה מציעה מגוון של עוגיות על מקל.לא רק לילדים- מקור התמונה ומתכונים - כאן

     

    * craftyblog
    אומנות שימושית, עיצוב, יצירה וכל מה שביניהם
    אלין היא יוצרת ישראלית מוכשרת. וכל מילה נוספת מיותרת -
    הנה היא כאן לשטוף את העיניים ביופי ובכשרון  .


    * Herbes de Provence
    איך מכינים את התבלין הנפלא הזה -
    הנה רשימת מרכיבים ואופן ההכנה

     

    Photo: Andre Baranowski


    * שפים חוזרים לאוכל בסיסי
    שפים מרחבי העולם משנים את הפוקוס שלהם מהמעבדה לחווה במטרה להדגיש את מקורות המזון שהם מגישים.בוועדה האחרונה שהתקיימה במדריד הועתק הפוקוס ממזון מולקולרי גם ע"י פראן אדרייה.
    הידיעה המלאה

     

    * עשרה טיפים איך לצייץ בטוויטר בחוכמה

    כתיבה של טוויטים קצרים וקולעים בזמן אמת היא מיומנות נרכשת.ליזה ברון חיברה 10 טיפים שיסייעו למצייצים לצייץ קצר וחכם.לחשוב לפני כל ציוץ, להקפיד על תחביר ודקדוק, לבדוק כל לינק שצרפתם, לערוך מחדש טוויט לא ברור, לכתוב באופן אישי אבל לא מידי ורצוי מחשבונכם הפרטי הם רק חלק מרשימת העשרה של ליזה . הכתבה המלאה כאן כולל מקור התמונה .

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        3/2/10 17:54:

      תודה על המידע

      אהבתי את המשקל, איפה קונים?

        3/2/10 11:56:

      תודה .
        3/2/10 11:34:

      כרגיל את מחדשת ומעדכנת על הטרנדים הכי חמים

      תודה בייב.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין