עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פטריות ממולאות בפסטו תבלינים

    6 תגובות   יום ראשון, 27/12/09, 19:37



     




     


    מרכיבים:


    4 פטריות חורש
    * פסטו תבלינים
    שמינית או רבע מיכל שמנת מתוקה ( בהתאם בגודל)
    שמן זית
    ההכנה:
    מסירים את הרגל של הפטריות.
    מטגנים את הפטריות משני הצדדים בשמן זית, הופכים מפעם לפעם ודואגים שלא ידבקו.
    מוציאים מהמחבת.
    מכניסים למחבת 2 כפות פסטו מוכן מערבבים דקה
    מוסיפים את השמנת, מערבבים, ומחזירים את הפטריות להתבשל מעט יחד עם השמנת. הופכים מפעם לפעם לאחר שתי דקות לערך מוציאים.
    מסמיכים את הבלילה  וממלאים בפטריות.
    מכניסים לתנור חם 180 מעלות  ל 20-30 דקות


     



     

    * פסטו תבלינים ( תמיד טוב שיהיה )

    צרור נענע

    צרור פטרוזיליה

    צרור כוסברה

    כף חרדל דיז'ון גרגרים

    כוס שמן זית איכותי

    1 בצל לבן קצוץ דק דק

    4 שיני שום קצוצים דק דק

    2 כפות חומץ 5%

    מיץ מלימון אחד

    מלח פלפל

    חצי כפית טימין קצוץ דק דק

     

    ההכנה

    קוצצים את כל העלים דק דק. מערבבים עם כל החומרים ומניחים לספוג טעמים במקרר לחצי שעה.





     



     

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/12/09 23:22:

      צטט: הילה פלד 2009-12-27 23:32:52


      הרגת אותי.. פעמיים ביום אחד ככה לגרות אותי? לא יפה...

       

      אני בד"כ מוסיפה גבינת עזים לפטריות הממולאות, אבל גם ככה נראה מצוין

       

      ופסטו... תמיד טוב שיש. כמה זמן מחזיק במקרר פסטו ביתי שכזה עד שמתקלקל?

      היה לי מתכון עם גבינת עיזים לתחרות של פיראוס

       

      זה הרבה יותר טעיםםםםםםםםםם

       

        28/12/09 23:20:

      צטט: flicker 2009-12-27 23:27:29

      ממש לא שמרים.

      דווקא תחתיות  פאי כאלה. אולי עם מעט אבקת אפייה.

      שמרים בטח לא..

       

      זה הולך ביחד?

       

      היי אני לא מכיר מתכון

      אני זוכר שבווי נט הכנתי פעם רוגלך בצק שמרים עם פסטו היה גוטה גוטה

       

      הנה משהו

      http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-389328,00.html

        27/12/09 23:32:


      הרגת אותי.. פעמיים ביום אחד ככה לגרות אותי? לא יפה...

       

      אני בד"כ מוסיפה גבינת עזים לפטריות הממולאות, אבל גם ככה נראה מצוין

       

      ופסטו... תמיד טוב שיש. כמה זמן מחזיק במקרר פסטו ביתי שכזה עד שמתקלקל?

        27/12/09 23:27:

      ממש לא שמרים.

      דווקא תחתיות  פאי כאלה. אולי עם מעט אבקת אפייה.

      שמרים בטח לא..

       

      זה הולך ביחד?

        27/12/09 23:09:

      מתכוונת לשבולולי בצק שמרים?

      נדמה לי שהכנתי כאלו אי פעם

        27/12/09 22:26:

       

      מה דעתך על מילוי קונכיות בצק בתערובת הזאת והשחמתן בתנור כשהגריל בלבד מופעל?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון