עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פשטידת פטריות

    4 תגובות   יום חמישי, 24/12/09, 23:29

     

    ממש מתאים לנו ליום שישי בערב

     

    מרכיבים:

    1 סלסלה שמפניון

    ו גבינה קוטג'

    150 גרם בולגרית מרוסקת

    100 גרם צהובה

    2 כפות גבינה לבנה 5%

    3 כפות קמח ( רצוי תופח) או להוסיף חצי כפית מחוקה אבקת אפיה

    3 ביצים

    אורגנו ופלפל שחור

    בצל בינוני

    2 בצלים ירוקים

     

     

    ההכנה

    מטגנים את הבצל שפרסנו. מוסיפים את הפטריות. ברגע שהפטריות הגירו נוזלים לסנן.

    לערבב את כל החומרים, לקצוץ את  הבצלים הירוקים ולהוסיף לתערובת. להוסיף תבלינים.

    להוסיף את הפטריות המסוננות.

     

    למשוח תבנית בחמאה.

    אני השתמשתי בתבנית סיליקון.

     

    לחמם תנור ל 180 מעלות ולהכניס את הפשטידה ל40 דקות או עד שמזהיב ומוכן.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/12/09 10:55:

      צטט: odelia76 2009-12-25 15:07:33

      ניראית טוב מאוד.

      מה יקרה אם אני אוותר על הגבנ"צ? 

       

       

      אפשר יותר בולגרית או פטה במקום צהובה
        26/12/09 10:55:

      צטט: ה א ח ר ת 2009-12-25 07:39:12


      אצלי חלבי זה במוצאש

      אחלה רעיון למחר

      תודה :-)

       

       


      מוצ"ש הגיע מה נאכל?
        25/12/09 15:07:

      ניראית טוב מאוד.

      מה יקרה אם אני אוותר על הגבנ"צ? 

        25/12/09 07:39:


      אצלי חלבי זה במוצאש

      אחלה רעיון למחר

      תודה :-)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון