עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כרובית בטחינה

    2 תגובות   יום רביעי, 23/12/09, 20:21

    אני אוהב את הפריכות שלה

    ואני בטוח שכתבתי כבר כמה פעמים

    אבל כל מה שנוגע לכרובית עצמה

    זו לא אותה הכרובית בכל פעם

    תמיד זו כרובית אחרת

    רלב של ראש כרובית

    שמן זית

    טחינה מוכנה

    מלח

    לימון

    פלפל שחור או סומק

    זה הכל

    לטגן היטב את הכרובית

    לצקת טחינה מלח ולימון

    ולזלול

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/12/09 10:56:

      צטט: anaatti 2009-12-25 08:26:50


      בהחלט מעדן,,,

       מתה על כרובית ועל השילוב שהבאת *

       

       

      כל כך קל להכין

      תמיד נשאר הלב כשמכינים כרובית מטוגנת ל......נכדים

        25/12/09 08:26:


      בהחלט מעדן,,,

       מתה על כרובית ועל השילוב שהבאת *

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון