עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    חמין

    2 תגובות   יום חמישי, 17/12/09, 22:51

    חמין 

     

    מרכיבים:

     

    חצי ק"ג בשר לחמין( שפונדרה, חזה עם עצם  )

    6 תפוחי אדמה גדולים

    שני תפוחי אדמה נוספים

    כוס חומוס יבש

    כוס וחצי עד 2 שעועית לבנה ( אפשר חצי כוס חומה)

    חצי כוס חיטה

    חצי כוס גריסי פנינה

    4 בצלים בינוניים לטיגון

    4 בצלצלים קטנים על קליפתם החומה

    4 שזיפים מיובשים חסרי גלעין

    קישקע ממולא

    ביצים

    כף קמח

    שמן

    כף גדושה אבקת מרק עוף

    פלפל שחור

    כף פפריקה מתוקה

    מלח

     

    טיפ: לפזר מעט בורגול, זה מסמיך אותו נפלא

     

    ההכנה:

     

    משרים במים את החומוס, השעועית והחיטה למשך לילה לפני ההכנה.

    מטגנים את ארבעת הבצלים עד לצבע חום חזק.

    מרפדים תחתית של סיר בקליפות של בצלים

    מחלקים את תפוחי האדמה לפלחים (6-8)

    מניחים רבע מכמות תפוחי האדמה בתחתית, עליהם מפזרים רבע

    מכמות הקטניות על כל אלה מניחים את הבשר.

    מכסים את הבשר ברבע מכמות הקטניות, רבע מכמות תפוחי האדמה,

    והבצלים הקטנים על קליפתם ומניחים גם את השזיפים היבשים.

    את החיטה רצוי להכניס לשקית מיוחדת, אם אין שקית אני מרוקן בצל

    ענק וממלא בפנים או מפזר בשלב זה.

    מניחים ביצים בכמות הרצויה, מכסים בתפוחי אדמה ושעועית,

    מפזרים בצל מטוגן, מניחים את הקישקע וכעת מכינים קוגעל קטן.

     

    להכנת הקוגעל:

    מרסקים 2 תפוחי אדמה בינוניים, בצל, ביצה, פלפל שחור, כף קמח,

    כפית שמן ואת כל זה מניחים במרכז החמין.

     

    כעת מכינים מים עם תבלינים ואבקת המרק מערבבים היטב ושופכים

    על החמין עד לגובה החמין ולא יותר טיפה.

    מרתיחים מורידים את הקצף. סוגרים עם מכסה ומכניסים לתנור או

    לפלטה אני מכין בסיר בישול איטי על חשמל.

     

     

     

     

     

     

     

    החמין של היום היה עם בורגול , שלושה סוגים של שעועית, תפוחי אדמה, בורגול, גריסי פנינה, חיטה בשקית אסאדו משובח וקיגל מעל

    חמין

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/12/09 15:29:


      מה עשית לי ששת?

      רק סיימתי ארוחת צהריים והנה שוב אני רעב רק מלצפות בתמונות

        19/12/09 14:50:


      נראה מצויין.............

       ריח של יום חורפי,,,,

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון