עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סינייה חצילים בטחינה

    2 תגובות   יום שבת, 12/12/09, 00:29

     

    לא הפעם זה לא סלט חצילים שרופים עם טחינה ושמן זית.

    הפעם זה ניסיון ראשון לחיקוי החצילים בטחינה של מסעדת הבית בעין חוד, אשר קראתי לו סינייה חצילים.

    בבית קוראים לזה סיניית ביתנג'אן בטחינה.

     

    אז מה יש לנו בתבשיל הזה

     

    חציל מקולף

    שמן זית

    טחינה מוכנה שהכנו מראש

    מלח, פלפל שחור

     

    פורסים את החציל לפרוסות עבות או לפלחים ( אני חציתי אותו וחתכתי ל12 פלחים)

    מכניסים לכלי חסין אש ומורחים בשמן זית מכל הצדדים.

    ממליחים מעט, מפלפלים

    מכניסים לתנור חם 180 מעלות ל 20-30 דקות

    מוסיפים כוס טחינה מוכנה מעט מדוללת ל15-20 דקות

    מגישים חם.

     

    הצילומים לא ממש הצליחו לי הפעם

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/12/09 22:47:

      צטט: שמים1 2009-12-12 04:51:25


      אני אוהבת תבשילים טעימים בחצילים

      חציל שעשוי היטב טעים יותר מבשר

      חג חנוכה שמח ששת

      אור גדול בלב

       

       

      צורת ההכנה הזו מאוד טעימה, תנסי, אשמח למשוב
        12/12/09 04:51:


      אני אוהבת תבשילים טעימים בחצילים

      חציל שעשוי היטב טעים יותר מבשר

      חג חנוכה שמח ששת

      אור גדול בלב

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון