עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    קוויאר חצילים צרפתי

    13 תגובות   יום שני, 30/11/09, 13:56


    קוויאר חצילים צרפתי(ממרח) המוגש עם מקלוני לחם אנגליים = ארוחת בוקר/ערב של פיינשמקרים רעבים שביקשו עוד קריצה.

    איך מכינים ?

     

    קוויאר חצילים

     

    1 חציל גדול

    1 עגבניה קטנטנה מוצקה קלופה ללא גרעינים ,חתוכה לרבעים

    1 בצל שאלוט קלוף וחצוי /בצל רגיל קטנטן

    1-2 שיני שום

    60 מ"ל שמן זית

    מלח

    פלפל שחור גרוס טרי

    --

    אופן ההכנה:

    1. אופים את החציל הרחוץ בתנור/טוסטר בחום בינוני עד שהוא מתרככך (כ- 35 דקות). לצנן מעט ולקלף ולסנן מנוזלים עודפים .

    2. לטחון את החציל והעגבניה במעבד מזון . להוסיף בצל ושום ולטחון יחד.

    3. להעביר לקערית. לתבל במלח (רבע כפית מלח גס או לפי הטעם)ופלפל.

    4. לערבב פנימה את השמן.

    לשמור בקרור.

    ---

    צילומים: ח. הראל-כל הזכויות שמורות.  

    דרג את התוכן:

      תגובות (13)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        3/12/09 10:08:

      לגמרי מקבל את ההערה.

       

      בקריאה שניה של מה שכתבתי אני יכול לראות את רוח הדברים כפי שנקלטה על ידך.

      כתבתי את דברי בתחושה מחוייכת; לא התכוונתי לפגוע ומצטער אם זה מה שגרמתי

      כולל הבאת רוח שאינה נושבת כאן.

      מעריך מאד את התגובה היפה שלך.

        3/12/09 09:19:


      הסגנון של התגובה שלך אינו שורה כאן בבלוג שלי לכן התגובה שלך קצת חריגה ,נו שויין , קורה . ואם שאלת ללא קשר לטון אסביר לך.

      סלט חצילים קלוי/אפוי עם תוספות או גם ללא הוא סלט פשוט ורגיל .הסלט הזה שהוא נעשה גם מחציל אפוי ולא קלוי והוא בתוספת קטנה של עגבנייה הוא מעט שונה מסלט חצילים סטנדרטי גם בהרכב/טעם/צבע ומירקם. אצל הצרפתים הסלט הזה נקרא  קוויאר חצילים. מכיון שצרפתי גילה לי את סוד הסלט מן הראוי להשאיר את שמו המקורי.

      מאכלים בעלי שמות 'פלצניים' לא נמצאים כאן בבלוג אבל נתת לי רעיון להבא צוחק . תודה

        3/12/09 09:01:

      מתכון למנה פשוטה, טובה וטריוויאלית

      אשר אמא שלי הכינה כבר לפני שלושים שנה.

      מה בדיוק הקשר ל'קוויאר'
      והאם שם פלצני עושה את המנה טעימה או טובה יותר?

        2/12/09 13:10:

      צטט: בריאות הציבור 2009-12-01 13:59:03

      אחלה מתכון אני הנסה אותו

       

      תזונה

       

      בתאבון

        2/12/09 13:09:

      עזי ,ספר נא לי על הוספת הקליפה לממרחי חציל. מדובר בקליפת החציל שנעתה רק על האש והאם טוחנים אותה ובכלל..כמה זה טעים ?  תודה
        1/12/09 21:34:

      צטט: בלוג אוכל 2009-12-01 08:15:51

      צטט: עזי אלבוב 2009-11-30 22:53:35


      החציל עם הקליפה ?

       

      הממרח/מטבל אינו כולל את קליפת החציל בתוכו ,כפי שציינתי במתכון וכפי שצילמתי (קליפת החציל נמצאת לצד המטבל) תודה עזי על הביקור .

       

      יש לי מתכון עם הקליפה.... לא סתם שאלתי.

       

       

        1/12/09 13:59:

      אחלה מתכון אני הנסה אותו

       

      תזונה

        1/12/09 12:46:

      ילדים אני עוקבת ..  וקוראת אותכם בהנאה (תמשיכו צוחק)
        1/12/09 08:51:

      צטט: בלוג אוכל 2009-12-01 08:15:51

      צטט: עזי אלבוב 2009-11-30 22:53:35


      החציל עם הקליפה ?

       

      הממרח/מטבל אינו כולל את קליפת החציל בתוכו ,כפי שציינתי במתכון וכפי שצילמתי (קליפת החציל נמצאת לצד המטבל) תודה עזי על הביקור .

       

      תתעלמי ממנו....

      הוא שד.קריצה

        1/12/09 08:15:

      צטט: עזי אלבוב 2009-11-30 22:53:35


      החציל עם הקליפה ?

       

      הממרח/מטבל אינו כולל את קליפת החציל בתוכו ,כפי שציינתי במתכון וכפי שצילמתי (קליפת החציל נמצאת לצד המטבל) תודה עזי על הביקור .

        1/12/09 08:14:

      צטט: פרמינה דאסה 2009-11-30 18:39:25

      איזה רעיון למטבל.....

      תודה.

       

      תודה :)

        30/11/09 22:53:

      החציל עם הקליפה ?
        30/11/09 18:39:

      איזה רעיון למטבל.....

      תודה.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין