עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    הפתיחה הגדולה בעוד שבועיים: ליקר לימון וג'ינג'ר

    2 תגובות   יום שבת, 28/11/09, 12:42

     

    שבוע יצירתי עבר לו אבל עם פאשלות. כן, מותר לדבר על זה .. צוחק.

    'שרפתי' את משטח הסיליקון הכי טוב שיש לי (תוצרת יפנית-אמריקאית) פשוט כי אפיתי עליו לחם ב 250 מעלות צלציוס .המשטח שלם אבל מכוער עם חלקים כהים פה ושם.. (עלות הנזק 100+ ש"ח אבל אחפש חדש)

    לאחר עניין קטן,מעניין וטעים עם בלוגר/ית מטורקיה (איך זה לתרגם מטורקית לאנגלית ושוב בעצמי לעברית?..זה הצליח לי ! )  החזירו לי .. בשנייה אחת שברתי כעת את צינצנת הזכוכית היפה עם המיכסה הירוק תוצרת טורקיה שנרכשה בסופר הקרוב. איך ?

    לפני יציקת הליקר לימון וג'ינג'ר שבתמונות כאן ,רציתי להעביר בתוך הצינצנת מעט מים רותחים ... נשמע  'פאק' חלוש ונותרתי עם תחתית של צינצנת ומים על השיש..

    אז הלכתי לאתר גרמני ששלח לי קובץ של מתכוני ג'ינג'ר כבר בתחילת החודש והכנתי משם את הליקר הזה. לא היו פאשלות נוספות.. הכל עבר בשלום ומריח טוב, מאוד. אין כמו שילוב של לימון וג'ינג'ר . אין. ויש צינצנת קטנה של ליקר במטבח לנסיון . הפתיחה בעוד שבועיים ..

    כל הזכויות שמורות ©
    * מתכון בהמשך - 12.12.09 *

     


     
    כל הזכויות שמורות ©
    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/11/09 16:57:

      תודה, הבעיה שגם לי ומרוב טעימות כולי תקוה שישאר משהו עד תאריך היעד :) זה כבר טעים ..
        29/11/09 20:06:
      נראה מבטיח בא לי שלוק.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין