עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מרמלדה אנגלית מתפוז-לימון וג'ינג'ר- חלק א'

    1 תגובות   יום שישי , 20/11/09, 14:22


    אני : המרמלדה מוכנה !

    הוא: וכמה זמן לקח לך להכין אותה ?..

    אני : קמתי בשעה שש הבוקר ... הכנתי את הפרי לריבה : תפוזים, לימונים, ג'ינג'ר . כל הפירות קולפו מקליפתם הדקה בעדינות.. הג'ינג'ר היה קצת בעייתי ..נעזרתי בקולפן תפוחי אדמה. קצצתי את קליפות הפרי דק דק ..סחטתי את מיץ פירות ההדר . חתכתי את בשר הפרי קטן, גרדתי את הג'ינג'ר..

    הוא: נשמע שעבדת קשה..

    אני: כן . הפעם פתחתי את יום השישי עם מעט יותר עבודה, אני מוכנה להתאמץ בשביל משהו טוב, אתה יודע.. קריצה. בישלתי את קליפות הפרי עם המיץ והמים יחד עם הפרי (הקשור) כשעתיים.. אח"כ קררתי.. הוספתי סוכר והמשכתי לבשל את הריבה  ..

    הוא: ממש יום לימודים ארוך ..

    אני: נכון , אבל יש מרמלדה אנגלית של תפוזים -ג'ינג'ר ולימון בבית ! 

     הוא: איזה יופי !

    --

    הפעם : מתכון למרמלדה אנגלית שדורשת השקעת זמן רבה יחסית אבל שווה כל כפית . תתקבל כמות גדולה של ריבה למילוי מספר צינצנות .אני מחזיקה עד עכשיו במטבח צינצנת מרמלדה ריקה (שבתוכה כעת מאוחסן מלח גס) שנרכשה בלונדון. על הצינצנת תוית בסגנון עתיק ועליה רשום:

    --

    LEMON & LIME  MARMALADE

    זו מרמלדה שיוצרה ברחוב בייקר בלונדון והכילה חתיכות פרי medium cut והיתה בזמנו טעימה מאוד. יש לי חיבה למרמלדות אנגליות ואני מנסה לשחזר אותן במטבחי הפרטי בכל עת שניתן .

    כמה טיפים שיכולים להקל את מלאכת הכנת הריבה-  שלי כבר מוכנה .

    כל הטיפים מופיעים גם כאן



    קליפות ההדרים כבר בסיר:

    --

       המתכון המלא למרמלדה כאן


    כל הזכויות שמורות ©חני הראל 2009
    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/12/09 18:24:
      מתכוונת להכין פעם

      ארכיון

      פרופיל