עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בשלנים ובשלניות

    4/4/09 14:13
    2
    דרג את התוכן:
    2009-04-10 23:16:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום לכולם

    אני מתכנן לעשות ארוחה בבית השנטי באחד

    מערבי שישי , ואני רוצה מאד לצרף טבחים

    עם חיוך ענקי ואהבה לאותו ערב , נבשל יחד

    באהבה וכולנו יחד נבשל אוכל טעים שכולו

    באהבה לילדים בסיכון , אז אשמח מאד לקבל

    לפרטי את מי שרוצה להצטרף או אפילו כאן בדיון

    וכך נוכל לקבוע תאריך ונעשה כייף לילדים .

    תודה לכול מי שקרא ורוצה להצטרף

    כמובן הכול בהתנדבות לקהילה

    יניב

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בשלנים ובשלניות "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    4/4/09 17:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-04 17:42:32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בשמחה...תעדכן בפרטים
    5/4/09 11:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-05 11:04:32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשמח להצטרף - באחד מימי החול.

    --
    "חיוך הוא עקומה שמיישרת הכל" [פיליס דילר]
    5/4/09 14:23
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-05 14:23:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשמח להצטרף אם התאריך יתאים
    5/4/09 16:28
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-05 16:28:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בשמחה !

     מחכה לפרטים

    5/4/09 19:27
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-05 19:27:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מבטיחה להכין מעדנים משמחים.

    בכייף ובאהבה.

    רק לתאם מראש

    5/4/09 20:36
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-05 20:36:07
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אשמח להצטרף...

    מוזמן לעדכן אותי כשהרעיון יקרום עור , גידים ותאריך....

    6/4/09 00:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-06 00:21:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    וואו תודה אנשים יקרים

    קיבלתי מלא הודעות לפרטי

    מתנצל שלקח זמן לענות

    אני סוגר תאריך עם בית השנטי

    ואצור קשר איתכם בהודעה פרטית .

    תודה רבה על תשומת הלב והאהבה.

    חג שמח וכשר לכולכם

    יניב


    --
    תכננו את השמחה והאושר ... העצב יבוא לבד
    6/4/09 13:29
    0
    דרג את התוכן:
    2009-04-06 13:31:04
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשמח להצטרף לחגיגת הבישול ולהכין את המטעמים שלי :-)

    מתי זה קורה?


    --
    קייטרינג DADA
    10/4/09 23:16
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-10 23:16:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מחכה לתאריך ושעה, אגיע אפילו מהצפון!!

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בשלנים ובשלניות "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה