עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השף חוסאם מתארח ברגעים אלה בפורום האוכל!

    30/3/09 09:12
    7
    דרג את התוכן:
    2009-04-05 09:37:59
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    ממש לפני שאתם סוגרים   את תפריט ליל הסדר מגיע אלינו השף חוסאם עבאס ללטש לכם את ארוחת החג.

    השף חוסאם עבאס ממסעדת "אל באבור" יגיע  לפורום אוכל בדה מרקר קפה, ביום חמישי 2.4 . מהשעה 15:00. 

    את המטבח מכיר חוסאם עבאס מגיל עשר: "אין לי אחיות ואבי היה איש מכובד שאירח הרבה, לכן, לא הייתה לי ברירה אלא להיכנס למטבח ולעזור לאמא",    הוא מספר.  מסעדת הדגל "אל באבור " שבואדי ערה הפכה  לשם דבר באווירה הקולינרית של הארץ, מטעמים ערביים , מעדנים מעשבי תיבול וקינוחים אתניים.בימים אלה פתח השף חוסאם את אל באבור 2 ביוקנעם כדי להיות נגיש יותר לציבור שוחרי באוכל הטעים.

    הכינו שאלות, צחצחו סירים והיכונו לבואו של אלוף האוכל הערבי . 

    והנה , אולי בהזדמנות זו הוא יגלה לי איך הוא מכין את הפריקי שלב אחר שלב.!!


    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף חוסאם מתארח ברגעים אלה בפורום האוכל!"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.

    30/3/09 13:20
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-03-30 13:20:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מי שעדיין לא ביקר באלבאבור באמת לא יודע מה הוא מפסיד!

    לא רק שהאוכל של חוסאם פשוט תענוג-האווירה במקום כל כך נעימה

    והמקום סופר מקצועי מהרגע בו אתה פונה אל תוך מגרש החנייה ועד

    לדקויות הקטנות ביותר של הארוחה עצמה

    כבוד גדול הוא לארח את האומן הזה קהילה :)


    --
    נשים ממושמעות נכנסות לעיתים רחוקות להיסטוריה
    30/3/09 18:33
    1
    דרג את התוכן:
    2009-03-30 18:33:36
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: tsunami. 2009-03-30 13:20:33

    מי שעדיין לא ביקר באלבאבור באמת לא יודע מה הוא מפסיד!

    לא רק שהאוכל של חוסאם פשוט תענוג-האווירה במקום כל כך נעימה

    והמקום סופר מקצועי מהרגע בו אתה פונה אל תוך מגרש החנייה ועד

    לדקויות הקטנות ביותר של הארוחה עצמה

    כבוד גדול הוא לארח את האומן הזה קהילה :)

     

    תודה על ההמלצה :)


    --
    "One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well." – Virginia Woolf, A Room of One's Own

    30/3/09 21:50
    1
    דרג את התוכן:
    2009-03-31 10:02:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שף, שלום

     

    רציתי לדעת איך מכינים מלבי בבית

     

    כמו כן רציצי לשאול על הקבב הידוע של אל בארבור (רק שמעתי) מקלות הקינמון עליהם מחברים את הקציצות לקבב, האם ממחזרים את המקלות או כל פעםצריך לקנות חדשים, כמובן אשמח לקבל מתכון כולל הפיתה שמכסה את הכלי והאם זה אפשרי להכין בתנור בייתי לא הטאבון.

     

    נושא אחרון כרגע שאני רוצה להעלות הוא: מסעדות רבות רושמות בתפריט חציל בלאדי כמה ומגישות חציל רגיל מוארך, כמה שידוע לי מדובר בחציל עגול מיוחד. מה מקור הטעות הזו?

     

    תודה בינתיים

     


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    31/3/09 09:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-03-31 09:42:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מעניין אם יש לשף מתכון טוב לגפילטע פיש........
    31/3/09 16:27
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-03-31 16:27:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    איזה כיף!!!!!

     

    כוכב לכוכבת!


    --
    איריס ז'ורלט
    בלוגרית ומנהלת קהילות מלאות ומתגרשים
    31/3/09 23:47
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-03-31 23:47:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    לא הבנתי מה קשור מסעדת אל ברבור ומטעמיה.....עם כל הכבוד.....לחג הפסח היהודי והכשר???????

    אולי עדיף להביא משהו קצת יותר מתאים לקראת החג הספציפי הזה?

    1/4/09 07:16
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-01 07:16:11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: שרה10 2009-03-31 23:47:20


    לא הבנתי מה קשור מסעדת אל ברבור ומטעמיה.....עם כל הכבוד.....לחג הפסח היהודי והכשר???????

    אולי עדיף להביא משהו קצת יותר מתאים לקראת החג הספציפי הזה?

     

    אין שום קשר ולא מחוייב להיות קשר

    שף חוסאם עבאס הוא אחד מהדמויות הידועות בתחום הקולינריה בארץ

    וניתנת כאן האפשרות לחברי הקהילה לקבל עצות טיפים ומתכונים

    ואגב הרבה אנשים מכינים מאכלי טלה לחג והשף מומחה ושם דבר

    הכון אין לו מתכון לגפילטע אבל שוק טלה או צוואר....


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    1/4/09 08:28
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-01 08:28:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ששת שצ 2009-04-01 07:16:11

    צטט: שרה10 2009-03-31 23:47:20


    לא הבנתי מה קשור מסעדת אל ברבור ומטעמיה.....עם כל הכבוד.....לחג הפסח היהודי והכשר???????

    אולי עדיף להביא משהו קצת יותר מתאים לקראת החג הספציפי הזה?

     

    אין שום קשר ולא מחוייב להיות קשר

    שף חוסאם עבאס הוא אחד מהדמויות הידועות בתחום הקולינריה בארץ

    וניתנת כאן האפשרות לחברי הקהילה לקבל עצות טיפים ומתכונים

    ואגב הרבה אנשים מכינים מאכלי טלה לחג והשף מומחה ושם דבר

    הכון אין לו מתכון לגפילטע אבל שוק טלה או צוואר....

     

     

    ותמיד אפשר לשמור את המתכונים לאחרי החג:-)

     


    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    1/4/09 13:59
    1
    דרג את התוכן:
    2009-04-01 15:23:51
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ששת שצ 2009-04-01 07:16:11

    צטט: שרה10 2009-03-31 23:47:20


    לא הבנתי מה קשור מסעדת אל ברבור ומטעמיה.....עם כל הכבוד.....לחג הפסח היהודי והכשר???????

    אולי עדיף להביא משהו קצת יותר מתאים לקראת החג הספציפי הזה?

     

    אין שום קשר ולא מחוייב להיות קשר

    שף חוסאם עבאס הוא אחד מהדמויות הידועות בתחום הקולינריה בארץ

    וניתנת כאן האפשרות לחברי הקהילה לקבל עצות טיפים ומתכונים

    ואגב הרבה אנשים מכינים מאכלי טלה לחג והשף מומחה ושם דבר

    הכון אין לו מתכון לגפילטע אבל שוק טלה או צוואר....


    ממש לפני שאתם סוגרים   את תפריט ליל הסדר מגיע אלינו השף חוסאם עבאס ללטש לכם את ארוחת החג.

     

    אולי זה הקשר,או הכותרת שניתנה לדיון?וזה באמת מעורר תהיות: מה למי שאינו יהודי ולתפריט הסדר הכשר? ואני מבין את השאלה שהתעוררה.

    מקוה שיהיה בסדר

     

     


    --


    1/4/09 14:06
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-01 14:06:36
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום וברכה לשף עבאס..

    אשמח לקבל מתכון להכנת תבשיל כבש/טלה עם עכוב.

    וכמה שאלות לגבי העכוב-

    היכן ניתן להשיג עכוב?

    כיצד מזהים עכוב טרי וטוב?

    כיצד מנקים ומבשלים אותו?

     

     


    --
    ד"ר אורלי רדליך- מכון רדליך- ייעוץ פיננסי למשפחות
    http://www.orlyred.co.il
    050-9988202
    1/4/09 14:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-01 14:33:10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום וברוך הבא לקהילתנו.

     

    האם תוכל בבקשה לתת כאן כמה מטעמי טלה שניתן להכין באמצעי הבית.

    מה לדעתך החלק המומלץ אותו יש לדרוש בחנות הבשר והם יש הבדלים בהכנה בין החלקים השונים. 

     

    תודה מראש 

    1/4/09 15:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-04-01 15:13:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אחותי הטבריינית.

    אם תוך שבוע אני לא מכיר את "הקוסם" באופן אישי, אני מגיע לטבריה ולוקח בני ערובה.

    שנית. מה עם הזמנות באיזור טבריה?

    חג שמח.

    נשיקות לקטנה.

    *   *   *   *   *   *

    אנחנו בקרוב הולכים לעשות אירוע "על האש" אצלינו.

    צפי פגיעה.

    תבורכנה ידייך הבשלניות.



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף חוסאם מתארח ברגעים אלה בפורום האוכל!"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.