עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השף חיים כהן ענה לשאלות הגולשים. בתאבון

    15/2/09 17:32
    10
    דרג את התוכן:
    2010-02-06 08:59:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חיים כהן ניהל את מסעדת "קרן" המיתולוגית, מגיש את אחת מתוכניות הבישול האהובות בטלוויזיה ואחראי במידה לא קטנה על השינויים הקולינריים שעברו על המטבח הישראלי בשנים האחרונות.


    כיום הוא הבעלים של מסעדת דיקסי שכתב כבר שני ספרי בישול.

    רוצים לקבל ממנו טיפים לבישול? לנסות ולהוציא ממנו את הסוד למתכון שאתם אוהבים במיוחד? להבין איך הוא גורם לכל מתכון להיראות כל כך פשוט?

     

    אתם מוזמנים.

    (-:

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף חיים כהן ענה לשאלות הגולשים. בתאבון"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.

    16/2/09 19:00
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-16 19:00:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אני מתחילה כבר לחשוב על שאלות מאוד מאוד אינטליגנטיות !
    16/2/09 19:08
    3
    דרג את התוכן:
    2009-02-16 22:24:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אפשר להוסיף שאלות לדיון הזה?

     

    2 שאלותיי:

     

    1. האם אתה מבשל באיזו מסעדה בימים אלו? האם אתה מלמד בישול? (מלבד בספרים) למשל, בסדנאות? 

     

    2. חיים, מתי נתחתן? אני פנוייה באוגוסט של לא חשוב איזו שנה.

     

    אין כמוך, חיים, שתמשיך ליצור ולבשל באהבה ובפשטות ובמסירות. אתה איש קסום.

     

    16/2/09 19:56
    1
    דרג את התוכן:
    2009-02-17 14:16:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ראשית תודה.

    .

    שאלה על חלקי פנים ,

    המלצות על טכניקת עשייה, ניקוי   ותיבול  ל...

    1.מוח

    2.אשכים

    3.חוט שדרה

    4.שקדים

    .

    ברוך הבא , ותודה מראש.

    .

    ברונלו

    בגעגוע מאוד גם  לסיני .

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)

    --
    .
    סיורים קולינריים - גיל להב.
    .
    http://www.foodtravel.co.il/
    16/2/09 20:40
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-16 20:40:08
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    חיים כהן שולט!

     

    17/2/09 09:04
    0
    דרג את התוכן:
    2009-02-17 09:06:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ברונלו 2009-02-16 19:56:25

    ראשית תודה. שאלה על חלקי פנים , המלצות על טכניקת עשייה, ניקוי   ותיבול  ל...

    1.מוח

    2.אשכים

    3.חוט שדרה

    4.שקדים

    ברוך הבא , ותודה מראש. ברונלו ,בגעגוע מאוד גם לסיני

     

    ובהמשך להנ"ל:

    5. עטינים

    6. כליות


    --
    ד"ר אורלי רדליך- מכון רדליך- ייעוץ פיננסי למשפחות
    http://www.orlyred.co.il
    050-9988202
    17/2/09 12:53
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-17 12:53:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שלום רב חיים..

    אני רואה אותך בתכניות הטלביזיה ורוצה לפרגן ולהחמיא לך..על ההופעות שלך

    על האישיות שלך

    על האנושיות שבך

    על הצניעות שבך

    על החברתיות שלך..

    יישר כוח שלא אבדת את הראש יחד עם ההצלחה שלך.

     

    ושאלה לי אליך..

     

    כאחד שנמצא בתחום הבישול ומכיר את כל המי ומי בתחום...

    האם חשבת להזמין את השף קדוש לאחת מהתוכניות שלך?

    אני זוכר את קדוש מהתקופה בה היה שיף במלון הסלע האדום באילת בשנות ה80.

    לאחרונה שמעתי שהוא מבשל רק ל"שואי עולם"


    --
    עוד אנצח..
    17/2/09 16:09
    0
    דרג את התוכן:
    2009-02-21 21:55:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    חיים שלום,

    הלוואי שיכולתי לתת שלוש משאלות, אבל נסתפק בשלוש שאלות -

    1) מהם חומרי הגלם הכי ישראליים בעיניך? מבחינת ירקות, פירות, גבינות, בשר, עשבי תיבול?..

    2) האם יש מנה עיקרית שווה ומהירה, המבוססת על בשר בקר, שהיית יכול להמליץ לאנשים שלא גאונים בבישול?

    3) איזו מנה מאפיינת דווקא את הבישול הבייתי שלך, במטבח הפרטי, אני מתכוונת.

    תודה וכל טוב,

    מיכל

    חיוך

    17/2/09 18:15
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-17 18:15:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום לך חיים 

    ולכל המתענינים בפורום הנ"ל 

     

    מחפש מתכון לקצף  לבן  שהיה על עוגיות  פורים שסבתי עליה השלום היתה מכינה.

    מתגעגע לטעם  ,צורה ,מרקם ומה לא עוד ...

    מה שסוםר לי ע"י הדור הבוגר , ומה שהצלחתי להבין זה הולך בערך כך:

     

    מחממים סירום סוכר  למצב שבו  כששמים טיפה רותחת בין האגודל לאצבע  ומנסים להפריד בין האצבעות נוצר חוט סוכר  יש למצב הזה שם בצרפתית . 

     

    בשלב הזה מקציפים לתןך הסוכר  קצף לבן של חלבון , אמור להווצר  מן קרם לבן .

     

    לצערי שברתי וקלקלתי ביצים רבות עם קילוגרמים של סוכר ולא כל כך הצלתי .

    יש לך מושג על מה אני מדבר ? 

    מישהו יכול לעזור לי ? 

     

    17/2/09 19:39
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-17 19:39:19
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    לא רוצה לשאול! רוצה לטעום!! נשיקה

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    17/2/09 20:31
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-17 20:31:41
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    חן חן על היוזמה!

    בשמחה הייתי מבשלת עימו,

      

        ג'ג'ה

     


    --
    פעילות גופנית מזינה את הנפש
    19/2/09 11:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-19 11:13:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    חיים שלום,

     

    1. בכל שבת אני מכינה סלט חצילים. פעם עם טחינה, פעם עם חומץ, פעם כמו גיבעץ' אני מחפשת מתכון לחצילים בסגנון אסייתי ואני יודעת שאתה מומחה בחצילים (יש לי את הספר הראשון שלך).

     

    2. איך מכינים סטייק? אני מרגישה שכל פעם אני מפספסת משהו, פעם יוצא חרוך מדי ופעם נא, איך צריך לטפל בבשר?

     

    3. אני מחפשת מתכון למרק שעועית פשוט, כזה שמוכרים במקומות שיש בהם שיפודים ומג'דרה וכו'.

     

    תודה,

     

    חיה

    19/2/09 12:40
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-19 12:40:16
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    למה כל מתכון מתחיל ב-

    "תגני שניים שלושה בצלים"???



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף חיים כהן ענה לשאלות הגולשים. בתאבון"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.