עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6457)

    גילהסטחי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צלילי הלב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אודטה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרה10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    kobi345
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חני וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתעוקב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בת יוסף
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רומי 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באלי79
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רוניתשפירא0
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מה עושים עם אבקה להכנת פלאפל חוץ מפלאפל?

    4/8/08 18:06
    0
    דרג את התוכן:
    2008-08-06 09:31:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    חזרתי ליפן ואני מחפשת את טעמי המכורה

    (-:

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מה עושים עם אבקה להכנת פלאפל חוץ מפלאפל?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    4/8/08 18:13
    0
    דרג את התוכן:
    2008-08-05 08:34:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    ציפוי לשניצל ...

    טובלים בביצה ובאבקת הפלאפל ומטגנים.

     


    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    4/8/08 18:40
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-04 18:40:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    מתכון: כרובית בטעם פלאפל !

    רכיבים:
     

    1 שקית של אבקה להכנת פלאפלים
    כרובית צחורה מופרדת לפרחים
    1 ביצה
    שמן לטיגון

     

    אופן הכנה:

    להעביר את האבקה להכנת הפלאפל בקערית.
    לטרוף את הביצה.
    לטבול את הכרובית בביצה.
    לטבול באבקת הפלאפל.
    לטגן בשמן החם עד שמזהיב אך עדיין פריך.
    להגיש עם פלחי לימון.
    מדהים כמה פשוט וכמה טעים.

     


    --
    החיים משתבחים מיום ליום ומשנה לשנה
    4/8/08 19:23
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-04 19:23:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אבקת פלאפל? פחחחח אני הייתי מדביק עם זה קרמיקות , או ממלא רובע במקלחת.זה דבק אורגני ירוק ומתכלה,

    ממש איכות הסביבה.

    לא לקחת איתך גרגרי חומוס ליפן?קריצה


    --


    4/8/08 20:08
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-04 20:08:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לצפות כרעיים או שוקי עוף ולהכניס לגריל

    --
    חייכו, זה לא עולה כסף!
    5/8/08 03:04
    0
    דרג את התוכן:
    2008-08-05 08:34:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ק י צ י 2008-08-04 18:16:27


     

    ציפוי לשניצל ...

    טובלים בביצה ובאבקת הפלאפל ומטגנים.

     

    כרגיל גאון

    (-:

     


    --
    איריס ז'ורלט
    בלוגרית ומנהלת קהילות מלאות ומתגרשים
    5/8/08 03:07
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 03:07:10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: פנינהט 2008-08-04 18:40:40


    מתכון: כרובית בטעם פלאפל !

    רכיבים:
     

    1 שקית של אבקה להכנת פלאפלים
    כרובית צחורה מופרדת לפרחים
    1 ביצה
    שמן לטיגון

     

    אופן הכנה:

    להעביר את האבקה להכנת הפלאפל בקערית.
    לטרוף את הביצה.
    לטבול את הכרובית בביצה.
    לטבול באבקת הפלאפל.
    לטגן בשמן החם עד שמזהיב אך עדיין פריך.
    להגיש עם פלחי לימון.
    מדהים כמה פשוט וכמה טעים.

     

     

    מגניב!

    עם כאלו מתכונים אין פלא שהחיים לא מפסיקים להשתפר

    (-:


    --
    איריס ז'ורלט
    בלוגרית ומנהלת קהילות מלאות ומתגרשים
    5/8/08 03:08
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 03:08:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: mosheron 2008-08-04 19:23:06

    אבקת פלאפל? פחחחח אני הייתי מדביק עם זה קרמיקות , או ממלא רובע במקלחת.זה דבק אורגני ירוק ומתכלה,

    ממש איכות הסביבה.

    לא לקחת איתך גרגרי חומוס ליפן?קריצה

     

    מזה גרגרי חומוס?

    פולים?

    יש פה כמו זבל

    (-:

    אני אוהבת לפעמים להיות ג'נקית ולא גורמטית

    (-:

    מכורה לאבקת מרק עוף נצח

    ובבקשה לא לסקול אותי באבנים

    גיל הוא נציג הגורמה בקהילה

    אני נציגת ה'עמך'.

    (-:


    --
    איריס ז'ורלט
    בלוגרית ומנהלת קהילות מלאות ומתגרשים
    5/8/08 03:11
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 03:11:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: krav 2008-08-04 20:08:18

    לצפות כרעיים או שוקי עוף ולהכניס לגריל

     

    מדהים מה שאפשר לעשות מהנסורת הזו (-:

    איפה את בחו'ל ולמה את לא משתפת אותנו יותר?

    (-:


    --
    איריס ז'ורלט
    בלוגרית ומנהלת קהילות מלאות ומתגרשים
    5/8/08 11:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 11:04:26
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: mosheron 2008-08-04 19:23:06

    אבקת פלאפל? פחחחח אני הייתי מדביק עם זה קרמיקות , או ממלא רובע במקלחת.זה דבק אורגני ירוק ומתכלה,

    ממש איכות הסביבה.

    לא לקחת איתך גרגרי חומוס ליפן?קריצה

    לא סובלת את הריח של זה.

    ועוד במקלחת!!

    עדיף קציצות פלאפל פשוטות.

    זה נעלם איכשהו ומתכלה..


    --
    \"שוטים נחפזים מהלכים במקום בו מלאכי מרום חוששים לפסוע.\" אפלטון
    5/8/08 11:32
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 11:32:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יקירתי, גם פלאפל לא עושים מאבקת פלאפל. פלאפל עושים מגרגירי חומוס!
    5/8/08 13:26
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 13:26:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אפשר להוסיף לקציצות

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    5/8/08 13:32
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-08-05 13:32:25
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: mosheron 2008-08-04 19:23:06

    אבקת פלאפל? פחחחח אני הייתי מדביק עם זה קרמיקות , או ממלא רובע במקלחת.זה דבק אורגני ירוק ומתכלה,

    ממש איכות הסביבה.

    לא לקחת איתך גרגרי חומוס ליפן?קריצה

     

     

     

    צודק לגמרי :)

    בשביל מה אבקת פלאפל.לדעתי הם משתמשים בקמח חומוס ומוסיפים תבלינים .המון כמון וכאלה.

    אפשר להכין את זה לבד בבית בלי כל הכימיכלים שהם מוסיפים.

     

    אני סתם ככה מאלתרת.לא ניסיתי אבל על פניו נראה לי שאפשר לקחת קמח חומוס.ניתן לרכוש בחנויות לתבלינים.

    (הפרסים מכינים מזה גונדי)

    או שאפשר לקנות חומוס יבש ולטחון אותו.זה קצת יותר מסובך אבל גם אפשרי.

     

    להוסיף כמון.מלח פפריקה פלפל שחור צ'ילי יבש טחון דק דק.פטרוזיליה יבשה.טיפת אבקת סודה לשתיה.

    לערבב עם מים וליצור עיסה קשה ויבשה.להעביר במטחנת בשר בחלק עם החורים העבים ישר לתוך שמן לטיגון.אני חושבת שככה הם עושים את מקלוני החומוס .אולי אפשר לערבב קצת עם קמח עם דליל מידי.

     

    וגם אפשר לעשות את זה מחומוס טרי לדעתי.יותר עדיף.לטחון  חומוס  . .ולערבב עם התבלינים שהזכרתי.לעשות מזה מה שרוצים. הרי ככה עושים פלאפל.


    --
    רב תחומית +חוש הומור .


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מה עושים עם אבקה להכנת פלאפל חוץ מפלאפל?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה