עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6452)

    floret
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אסתר רבקה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מאיה113
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתארז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    may joy
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לבנה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חני וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אישיסאן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אביבי32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    כמו-יוני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קציפת תות של עפרה לוצקי

    11/6/08 11:19
    1
    דרג את התוכן:
    2008-06-11 23:31:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום

     

    רציתי לחלוק איתכם את אחד הקינוחים שאני אוהבת.

    פשוט, קל וטעים. ותותי מאוד.

     

     

    קציפת תות   
    10 מנות

    חומרים
    300 גר' תות בשל, שטוף וחתוך לחצאים
    1 כוס סוכר
    3 חלבונים
    2 שמנת מתוקה

    אופן ההכנה
    • שמים בבלנדר את התותים והסוכר ומרסקים.
    • בכלי נפרד מקציפים את החלבונים.
    • בכלי אחר מקציפים את השמנת המתוקה.
    • מוסיפים לקערת הקצפת את התותים המרוסקים והקצף ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול, עד שמתקבלת תערובת בצבע ורוד אחיד.
    • מעבירים את התערובת לטבעת ג'לי או לכלי פלסטיק אחר, מכסים ומקפיאים.
    • מגישים את הקציפה קפואה כמו גלידה או מופשרת כמו מוס.

     

     

    מתכונים נוספים של עפרה לוצקי אפשר למצוא באתר של איתי בחור.

     

    ------

     

    האתר של איתי בחור המקום שלי

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קציפת תות של עפרה לוצקי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    11/6/08 11:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-06-11 11:44:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אחלה מתכון

    עם עוד אילו פירות אפשר להחליף?

    כוכב


    --
    איריס ז'ורלט
    בלוגרית ומנהלת קהילות מלאות ומתגרשים
    11/6/08 11:55
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-06-11 11:55:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    דווקא עכשיו כשכבר אין תותים?????

    תודה לשון


    --
    חבר גם בפורום פורטן ישראל:http://www.portan.co.il/forums
    11/6/08 23:31
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2008-06-11 23:31:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קינוח נהדר! מזכיר לי את סבתי שהיתה מכינה לי קציפת תות

    .....לפני עידן הבלנדר :)


    --
    אם ברצונך להיות חופשי ומאושר עליך להקריב את חיי השיעמום, וזה לא תמיד קורבן קל\"ריצ'רד באך


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קציפת תות של עפרה לוצקי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה