עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תחרות המתכונים- פרס למקום הראשון

    10/4/08 20:03
    0
    דרג את התוכן:
    2009-11-18 22:39:32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     מחשב נייד ESPRIMO V5545-1, הכולל מעבד אינטל סנטה רוזה, 250 ג'יגה בייט זיכרון , מערכת חלונות ויסטה ומצלמה.

     

    בהצלחה למשתתפים.

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תחרות המתכונים- פרס למקום הראשון"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.

    18/11/09 22:39
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-18 22:39:32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלט סיגל – שעבורה הכנתי את הסלט הזה בפעם הראשונה

    חסה ערבית בינונית-גדולה, שטופה וחתוכה איך שאתם אוהבים

    תפוח עץ גדול חתוך לפרוסות קטנות (אני מעדיפה גרני סמיט או גולדן דלישס)

    גרגרים  מרימון אחד1 חבילה נבטוטי חמניות

    כ-1/2 כוס גרעיני חמניות קלופים קלויים על מחבת יבשה

    1/2 חבילה פטה כבשים פיראוס לרוטב:2 כפיות סילאן תמרים1 כפית תרכיז רימונים1 כפית גדושה מיונז מאיכות טובה1/2 כפית מלחכף מים חמיםאת כל החומרים האלה לשים בתוך צנצנת עם מכסה תואם, ולנער היטב

    להוסיף שמן זית מאיכות מעולה בכמות פי 3 בערך מכמות הנוזלים שבצנצנת, ולנער היטב.
    כדאי לתת לרוטב לשבת איזה חצי שעה אחרי הניעור ולתקן תיבול

    ההכנה:

    לערוך את החסה בקערת הגשה

    מעליה לפזר לפי הסדר: נבטוטים, תפוח, גבינה, גרגרי רימון, גרעיני חמניה

    לפזר את הרוטב מלמעלה ומסביב כ-10 דקות לפני ההגשה

    לערבב רק אחרי ההגשה לשולחן   בתיאבון לכולם :-) 


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תחרות המתכונים- פרס למקום הראשון"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.