עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    darling nick...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    tom s
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שחר_קליין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    איצ'קדנה: דאל מקאני בקארי קשיו

    2/12/19 23:24
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-12-02 23:24:08
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ הודו, טעמי הודו, עדשים, תבשיל עדשים, דאל, דאל מקאני, עדשים שחורות, אוכל הודי ]

    אין יותר הודי מזה

     

    ''

     

     

    דאל הוא תבשיל עדשים בסיסי בהודו - דאל בהינדי দাল)  הוא מאכל הודי המבוסס על קטניות. הגרסאות לדאל שונות ממחוז למחוז. בצפון מכינים אותו עם גהי ( חמאה מזוקקת) בדרום אם קרם קוקוס. המתכון הזה טבעוני והקארי עשוי עם קשיו.

    חומרים

     2 כוסות עדשים שחורות ( אפשר גם פחות אבל חבל...)

    להשרות את העדשים כל הלילה במים.

    חומרים לקארי

    100 גרם קשיו מבושל הרתחה + 3 דקות. לצנן מסונן

    כף שבבי קוקוס

    2 עגבניות בשלות

    פרוסה נאה של ג'ינג'ר

    4 שיני שום מקולף חצוית

    חצי בצל מפורק חתוך

    כף שמן

     2 כפות מים לפי הצורך

    כל זה לרסק בבלנדר חזק למשחה.

     

    תבלינים ותוספות

    3 כפות שמן חמניות או קוקוס

    כפית זרעוני כמון

     כפית זרעוני כוסברה

    כפית כורכום

     חצי כפית הלד ברישופ (נפטון) בגלל שלא היה לי קסורי מטהי – חילבה

    חצי כפית אבקת קארי

    חצי כפית גראם מסאלה

    חצי כפית כמון

    קורט אבקת כוסברה

    קורט פלפל שאטה , לפי הטעם, חריף אש

    כפית מלח

    כפית סוכר

    לבישול מוסיפים קשיומנת או אגדת קשיו ( מוצר)  שמנת של קשיו *

    ההכנה

    מבשלים את העדשים שעתיים מהבוקר רק כשמוכן

    מחממים את השמן מוסיפים את הזרעונים יוצקים על זה את רסק הקארי  שהכנו.

     מוסיפים את כל התבלינים ומביאים לרתיחה.

    יוצקים את העדשים פנימה, מבשלים 15 דקות מהרתיחה, טועמים מתקנים תיבול או מלח.

    מוסיפים כוסברה טרייה או פטרוזיליה קצוצה מבשלים 10 דקות נוספות ומגישים

    יש לכם דאל מקאני מקורי טעים

    להגיש עם אורז.

    בתיאבון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "איצ'קדנה: דאל מקאני בקארי קשיו"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "איצ'קדנה: דאל מקאני בקארי קשיו"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה