עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    lioba
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אודטה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ספרינג רול במילוי דג סלומון עשבי תיבול וירקות

    20/11/19 10:36
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-11-20 10:36:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ ספרינג רול, ויאטנאם, מתכון, גקי אזולאי ]

    באדיבות ג'קי אזולאי

    ''


    מצרכים ל -6 מנות:

    6 דפי אורז עגולים

    1/4 חבילת אטריות אורז דקות

    לדג:

    300 גרם פילה סלמון נקי מהעור

    כף סילאן או דבש

    3 כפות שמן זית

    2 שיני שום כתושות

    2 כפות סויה

    3כפות מירין

    3 כפות מיץ לימון

    1/3 כוס מים

     

    למילוי:

    צרור תערובת עלים ירוקים (פטרוזיליה, כוסברה בזיליקום)

    ½ צרור אורוגולה

    2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

    1 מלפפן חתוך לרצועות דקות

    ½ צרור עירית קצוצה

    2 גזרים חתוכים לרצועות דקות

    לרוטב:

    2 כפות מיונז

    3 כפות צ'ילי מתוק

    ¼ כוס מיץ לימון

    2 כפות סויה

     

    אופן ההכנה:

    1. מניחים בתבנית את הדג ומוסיפים לו שום סויה מירין מיץ לימון ומים, מכסים ושמים בתנור כאופציית אידוי לרבע שעה בתנור אדים של מיני ליין, מוציאים כשהדג משנה את הצבע שלו ומוכן.
    2. מוציאים את הדג מהנוזלים מקררים ומפוררים לחתיכות גדולות.
    3. מערבבים את כל העלים בקערה.
    4. משרים את אטריות האורז במים פושרים לריכוך ומסננים.
    5. מניחים על מגבת לייבוש של דף האורז, ומסדרים בשליש התחתון רצועות דג, מעל חופן אטריות אורז, עלים ירוקים, פלפל אדום, מלפפון, גזר ועירית.
    6. סוגרים ומגלגלים לסיגר.
    7. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים עם הרול.
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ספרינג רול במילוי דג סלומון עשבי תיבול וירקות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ספרינג רול במילוי דג סלומון עשבי תיבול וירקות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה