עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    תנועת כמוך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שחר_קליין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    d10d10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    rossini
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    החורף הגיע גם מרקים - היום ראמן

    8/11/19 08:54
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-11-08 08:54:07
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ ראמן, יפן, מרק יפני, מרק אסייאתי, פרווה, צמחוני ]

    ראמן אספרס

     

    ''

     

    אקספרס זה לא, אבל ראמן אמיתי צריך לבשל לילה או שש שעות מינימום זה לקח כ 3 שעות. וזה בגלל שהוא פרווה לא בשרי.

    מרכיבים

    חב פטריות יער מיובשות

    חצי קופ פטריות שמפניון

    חצי קופ' נבטים עבים

     2 בצל ירוק

    גזר

    איטריות\ ספגטיני\ נודלס\אודון

    רבע קולרבי

     פלפל צ'ילי

    ג'ינג'ר

    4 שיני שום

    ביצה קשה

    רבע כוס סויה

    חצי כפית שמן שומשום

    שקית דאשי ( כפית)

    כפית מיסו

    עלי בזיליקום ( 6-10)

    כוכב אניס

    חמי כפית גרגרי כוסברה

    חצי כפית זרעוני שומר

    חצי כפית פלפל שחור גרוס

    ציר ירקות ( בצל, גזע כרובית , גזר, קולרבי רצועות , מנגולד החלק הלבן, מים מלח )

    הכנה

     מבשלים ציר ירקות שעה, אפשר  להוסיף סויה אחרי חצי שעה ואת הפטריות המיובשות ששרו במים רותחים עם המים שלהם .

    מוציאים את הירקות (פרט לפטריות), משלימים את המים כל הזמן לפחות שני ליטר.

    מוסיפים את הג'ינג'ר, כוכב אניס, זרעוני כוסברה ושומר, שום, סויה, מיסו, תבלינים, מלח אם צריך לפי הטעם, מבשלים שעתיים. אפשר לקראת הסוף להוסיף מחצית הפטריות, מחצית בצל ירוק, מחצית גזר. בודקים טעמים  ומוסיפים מה שצריך לפי הטעם (סויה? פלפל שחור? מלח?) אפשר לשפר טעמים עם מירין וסאקה.

    בינתיים פורסים פטריות, גזר ז'וליינים, ,בצל ירוק,

    מבשלים איטריות  כ 10 דקות מהרתיחה (שיהיו מוכנות כן)

    בקערה מוזגים מרק, מסדרים בכל מקום בנפרד – איטריות, צ'ילי, פטריות, גזר, בצל ירוק

    מגישים רותח

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "החורף הגיע גם מרקים - היום ראמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "החורף הגיע גם מרקים - היום ראמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה