עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ראש השנה בשר צלוי דליקטס

    19/9/19 19:31
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-09-19 19:31:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ ראש השנה, ארוחת ראש השנה, בשר צלוי ]

    בשר צלוי ביין אדום עם ערמונים ושאלוט

     

    ''

     

    מתכון חגיגי במיוחד

     

    מרכיבים

     קילו בשר כתף (מס 5)

    1-2 חב ערמונים קלופים

    6-8 בצלי שאלוט

    2 בצלים פרוסים

    1 גזר פרוס

     6 שיני שום פרוסות.

    3 עלי דפנה

    3 פלפל אנגלי

    כף רסק עגבניות

    כפית מלח

     כפית סוכר

    פלפל שחור גרוס טרי

     כוס יין אדום ( קברנה)

    תימין כמה ענפים

    קורט תבלין כוסברה

    כפית פפריקה

    שמן זית

     מים

     

    ההכנה

    חותכים את הבשר לקוביות. בוזקים פלפל שחור גרוס

    פורסים את הבצלים

    מקלפים את השאלוט

    מחממים שמן זית, כרבע כוס בסיר, מטגנים את הבצל, מוסיפים את פרוסות הגזר כד שקיפות והזהבה קלה. מוציאים לקערה.

    מייבשים בניר סופג את הסיר. מחממים עוד רבע כוס שמן זית. מכניסים את הבשר כאשר השמן חם מאוד. מפלפלים ומוסיפים פפריקה. מטגנים מכל הצדדים. אם הבשר הפריש נוזלים, מוציאים ומעבירים לקערת הירקות ושוב מטגנים בסיר יבש עם שמן חדש את הבשר המסונן ומטגנים, מוסיפים שום, מטגנים תוך עירבוב כ 10 דקות. מעבירים לסיר את תכולת הירקות והציר שנאסף בקערה, יוצקים כוס יין ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח , פלפל פפריקה, לבשל שעתיים עם מכסה, לטעום ולתקן תיבול. להוסיף את הערמונים והרסק ולבשל עוד חצי שעה

    יאמי טעים 

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ראש השנה בשר צלוי דליקטס"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ראש השנה בשר צלוי דליקטס"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה