עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Vered C
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שחר_קליין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עו"ד וע...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ראש השנה: גפילטע פיש – דג ממולא

    9/9/19 23:22
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-09-09 23:22:59
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ גפילטע פיש, דג ממולא, ראש השנה ]

    ??????????

     

    מתכון בהשראת לאה זוהר

    בעצם זו הפעם השניה שאני בגלל מכין דג ממולא (קציצות) כי בפעם הראשונה לא יצא משהו ומאז שנים אני אוכל צנצנות. כעת די זה מתכון ממש מדוייק ושווה.

    המרכיבים

    1 ק"ג דג טחון פעמיים

    1 בצל גדול מרוסק

    מלח ופלפל שחור לפי העם

    5 כפות קמח מצה

    1 ביצה

    2 כפות שמן

    כף סוכר לבן

    כפית אבקת אפיה

    למרק

    4 גזרים פרוסים

    2 בצלים פרוסים

    2 גרגרי פלפל אנגלי

    סוכר ומלח לפי הטעם

    מים לכיסוי

    ההכנה

    בסיר גדול עם מים כמחציתו, מרתיחם את המים עם האדרות ופלפל אנגלי. מוסיפים סוכר ומלח בערך כפית מלח וכף סוכר ( חובה לטעום בבישול עצמו ולאזן טעמים) אחרי רתיחה של חצי שעה מוסיפים גזרים פרוסים ובצל ומבשלים. בשלב זה ההמלצה היא לסנן ולהמשיך לבשל בציר מסונן אני לא סיננתי בשלב הזה. מוסיפים את קציצות הדג שהכנו מכל התערובת ומבשלים שעה וחצי.

    מוציאים לכלי הגשה או אחסון ומניחים על כל דג פרוסת גזר. ממשיכים לצמצם את הציר למחציתו בערך. מסננים את הציר לצנצנת.

    ??????????

    מכניסים למקרר לאחר צינון.

    להגיש עם חזרת (רצוי)

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ראש השנה: גפילטע פיש – דג ממולא"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ראש השנה: גפילטע פיש – דג ממולא"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה