עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    דג לשבת מוסר עם חלב קוקוס בסגנון הודי

    19/7/19 13:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2019-07-19 13:46:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ דג לשבת, מתכון הודי, דג מוסר ]

     

    המתכון מגיע ממחוז אמירצר בהודו

     

    ''

     

    8 מנות

    2 דגי מוסר מפולטים כל פילה 4-5 חתיכות

    פפריקה -  כפית

    תבלין פלפלים לדג - 1 כפית

    כפית אבקת כוסברה

    כפית כמון

    כפית כורכום

    קופסה חלב קוקוס

    בצל  קצוץ דק

    2 עגבניות מקולפות מרוסקות גס

    כפית ג'ינגר מרוסק טרי

    כפית שום כתוש

    כפית זרעוני כמון

    כפית זרעוני כוסברה

    מיץ לימון

    מלח – לפי טעם

    מתכון

    להכין בצנצנת את תערובת התבלינים היבשים ולערבב

    לשטוף את הדגים ולהניח בקערה, לצקת מיץ מלימון, מלח , ושליש מהתבלינים היבשים.

    לחמם שמן במחבת גדול

    לטגן את צד העור של חתיכות הדגים3-4 דקות, להוציא לקערה

    להוסיף שמן, להוסיף בצל, לטגן לשקיפות , להוסיף גם את זרעוני הכמון והכוסברה.

    כעת להוסיף את השום, הג'ינג'ר ולאחר מכן את העגבניה, להמשיך לטגן עוד שלש דקות.

    לצקת את חלב הקוקוס, את כל התבלינים להביא לרתיחה.

    מלח לפי הטעם

    להכניס חזרה את ניתחי הדג , לסחוט מיץ מחצי לימון לתוך המחבת המבעבע

    לבשל 6-8 דקות

    להגיש ( כדאי עם אורז או חלה או לחם שסופג את הרוטב הנפלא)

    בתיאבון

    המתכון בהשראת ג'קלין סולומון Jacqueline Solomon

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " דג לשבת מוסר עם חלב קוקוס בסגנון הודי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " דג לשבת מוסר עם חלב קוקוס בסגנון הודי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה